Su anda chatham, cape coddan yazıyorum. Buralar cok pahali her seyin kimyasali, sahtesi var saglikli besinler gercekten cok pahali. geceleri hayat yok. Hadi onu geçtim sokakta yurumenizi kolaylastiracak sokak lambalari bile yok her yer karanlik. Ulasim cok kotu otobus saatte bir var, bisiklet almaniz gerekiyor ama geceleri isiksiz yollarda bisiklet sürmek gercekten cesaret istiyor. cafe ve bar tarzi bi yer gormedim desem yeridir. Bunlarin eglence anlayisi restorana gitmek sanırım. Kiyafet alisverisi yapabileceginiz taninmis magazalardan da goremedim. Ve havalar cok kotu surekli yagmur yagiyor ya da hava soguk haziran ayinda trdeki nisani yaşıyoruz ekimde kar yagmaya basliyormus. Güzel tarafina gelirsek maaslar iyi ve insanlar cok sicak. Yolda yururken tanımadığınız insanlar size gulumsuyor nasilsin diye soruyor cok yardımseverler. Yolda yururken arabayi durdurup istedigin yere kadar goturebilirim diyorlar. Burda yanlis anlasilma olmasin erkegim ve bunu yapanlar coluklu cocuklu kadinlar adamlar .d genel olarak toparlayacak olursak sansiniz varsa chatham a gelmeyin mumkunse cape cod a da gelmeyin yazin yaz gibi gectigi yerlere gidin![]()
Bookmarks