ahriman konaklamayı hallettin galiba cok sanslı usak sın ha pahalımı evler nasıl fiyatlar 1 oda bi salon falan mı
ahriman konaklamayı hallettin galiba cok sanslı usak sın ha pahalımı evler nasıl fiyatlar 1 oda bi salon falan mı
valla hocam hallettim ama ne bilim daha önce hiç gitmediğim bi yer falan ne derece hallolmuştur bilmiyorum :d gidince sürprizle karşılaşabilirim
biz bi villaya yerleşiyoruz, evin kirasını paylaşacağız. haftalık 100 usd civarı adam başı
ben yeni üyeyiiimm
ben ve kuzenim de wildwood a gidiyoruz şirket konaklama ayarlıcaz dedi ama ortada bişey yok henüz :/
sizler nasıl hallettiniz konaklamayı nerelerde kalacaksınız?
Anladım.Ya genelde ev sahipleri netten ilan vermiyolarmış.Ama apart falan çok fazla.Yani öğrenci için kalıcak yer yeterince fazlaymış.Şirketini sıkıştır sen, olmazsa gidince 1-2 gün içinde arayarak bulursun diye tahmin ediyorum.
teşekkürler
sen kaçında gideceksin?
ben de kuzenimle 15inde gidiyorum
O zaman orda görüşürüz: Ramas Boutique'e de uğrarız bi
tabi ki beklerim
arkadaslar suan bende new jersey dayım. wildwood da kalıcak yer olarak buyuk sıkıntım var. eger burda olan arkadaslar warsa lutfen bana ulassın. mailim MSN paylaşımı yasak lutfen ulasın arkadslar.
Konu Ugur tarafından (17-05-2012 Saat 01:57 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: eksık yazdım
Bu sene wildwooda gelecek olanlar, ev konusunda çok dikkatli olun sakın benim yaptığım hatayı yapıp kontrat imzalamayın, ben Acme Markette çalışacağım, ev adresim 233 E Garfield Avenue, sakın bu adrese de geleyim demeyim kendi evinizi güzelce arayarak kendiniz bulun, evde sürekli böcek öldürüyorum, Ciee yi aradım böceklerin resimlerini ve kontratın fotokopisini alıp bize yollayın dediler, ev sahibi de sorun çıkarıyor, verdiğimiz depozitoyu bile vermiyor, yani söyleyeceğim eğer 233 E veya 235 E Garfield Avenue da kalacak olanlar, sakın buraya uğramayın başka bir yer bulun ki hem ev sahibi de para alamasın bizde burda mağdur olmayalım çıkmaya çalışalım, teşekkürler şimdiden
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks