Ben vodafone hattımin yurt disina açık olduğunu zannediyordum ancak kapalıymış. Bu yüzden telefonuma doğrulama kodu gelmiyor. Mail adresime de giremiyorum bu sebepten.
Ben vodafone hattımin yurt disina açık olduğunu zannediyordum ancak kapalıymış. Bu yüzden telefonuma doğrulama kodu gelmiyor. Mail adresime de giremiyorum bu sebepten.
Dostum zaten burdaki hatları yurt dışında kullanmak hesaplı değil keşke biraz bakınsaydın başka seçeneklere
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
Hangi seceneklere anlamadim
Ne seçeneği? Seçenek mi var?
Yazın Newport, Rhode Island!
Valla şu hat olayını bi detaylı anlatcak var mı ya? Firmanın bize verdiği hatları mı kullancaz
Dünya travel en bilinen seçenek 2 paketleri var bir tanesi en yaygın kullanılanı 40$a aylık sınırsız sms arama (abd içi) 1000 dakika sabit hatları arama 2gb internet falan filan. Siteye bakarsınız
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
Kaan dünyanın neti yavaşmış ama kardesım bilgin varmı ya öyle duydum. sen önceki yıllardada onumu kullandın
hattı yurdışına kapalı olan arkadaşım operatörün online işlemleri vardır elbet vodafone'un ordan girip halledebilirsin ben başka operatördeyim aynısını yaptım sorun giderildi daha sonra dünyanet kartım geldi usa'ya. istanbulda kartı esrarengiz bir biçimde kaybetmiştim tam giderken sağolsunlar iki kere kaldığım eve göndermişler amerikada. hattı kesmeden göndermişler ama olsun o kadar da söylemiştim. her neyse ses kalitesi olarak iyi ama internet bizim ülkede EDGE bağlantısından da yavaş. e hiç yoktan iyidir mesaj programları için ideal. varsa kendine güvenin ve dilin git bir gsm şirketinin mağazasına anlat derdini 40 dolara daha kaliteli hizmet alabilrsin. nacizane tavsiyem budur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks