5 yillik wat vizesi duyan goren var mi arkadaslr hersey beni buluyo buda beni buldu vizem geldi bitis tarihi 20 mayis 2020 gozukuyo danisman yanlislik oldugunu soyluyo fikriniz nedir?
5 yillik wat vizesi duyan goren var mi arkadaslr hersey beni buluyo buda beni buldu vizem geldi bitis tarihi 20 mayis 2020 gozukuyo danisman yanlislik oldugunu soyluyo fikriniz nedir?
dogrudur yanlislikla basilmis. 5 yillik wat vizesi yok. Vizeni değiştirmen gerekir mi emin değilim ancak sen yine de konsoloslukla görüş. Muhtemelen bu sene birşey yapmana gerek yok. Seneye wat yapmak istersen yeniden alman gerekir ama. Sen yine de bir görüş konsoloslukla.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bilmiyorum açıkçası sıkıntı olmayabilir. Ama dediğim gibi konsolosluğa ulaşmak en garanti yöntemdir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Öyle bir mevzuat değişikliğine imkan yok (keşke olsa) büyük ihtimal hata yapmışlardır daha öncede böyle bir durum olmuştu forumda birine biraz araştır o konuyu bulursun belki.
http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...llik-vize.html
bunu bulabildim ama burda pek bi açıklama yok durumun sonuyla ilgili.
Konu Alexandria tarafından (29-05-2015 Saat 09:51 AM ) değiştirilmiştir.
Ayni Durum bnde de gecerli 5 yillik vize vermisler ozgur beyin dedigi gibi konsolostuktan bilgi almak en mantiklisi
bumerang_50
Konsoloslukla görüştünüzmü?
Ne dediler ve eğer görüşmediyseniz neye göre pasaportu geri gönderdiniz?
Eğer konsolosluk size geri gönderin dediyse niye ibrahim27'ye sen ne yapmayı düşünüyorsun dediniz?
Yanlış anlama,geçtiğiniz aşamalarıda buraya yazarsanız sizden sonra yaşayacak olanlara örnek teşkil eder.
Pazartesi konsolosluğu arayıp bilgi almayı düşünüyorum.Sen neye göre gönderdin pasaportunu bir şey mi dediler?
bnmde yollamamı istediler dilekçe olarak ne yazdın?
danışman konsoloslukla görüşmüş dilekçe ile pasaportumu yollamamı söylediler en kısa zmanda gelir inş
bnde pazartesi gönderdim ama daha ellerine ulaşmamış umarım en kısa zamanda pasaportumuz gelir
5 yıllık vize verildiğini ve tarihinin değiştirilmesini istediğimi bide ayın 13ünde uçağımın olduğunu söyledim kardeşim ptt ile yolladım ama o da geç gidiyor malesef
5 yillik vizeyi iptal edip yeniden vize basmislar boyle bi olayla karsilasan olursa dilekce sevis ve ds2019 belgesiyle konsolosgula yollasin 1 haftada elime ulasti vize diyip konuyu kapatalim
Gözün aydin kardesim bnm pasaportta sali günü ellerine ulaşmış ins hemen gelir.ds formunu istemediler ins bi sıkıntı olmaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks