arkadaslar bugun sırketımden gelen maıle gore ıst amsterdam detroıt 14 hazıran donuste 14 eylul ny jfk amsterdam ıst 949 euro dedıler ..sızce cokmu pahalı..
arkadaslar bugun sırketımden gelen maıle gore ıst amsterdam detroıt 14 hazıran donuste 14 eylul ny jfk amsterdam ıst 949 euro dedıler ..sızce cokmu pahalı..
evt pahali bence hemde cook
hangi hava yolu?
arkadslar bırde sunu ogrenmek ıstıyoru. sımdı donusum detroıt ny ıst yanı ny aktarmalı dıyelım. ben detroıtten deılde ny dan bınebılırmıyım ucagıma ılla detroıttenmı bınmelıyım:?
mommuma benım ozel msj hakkım yok da.daha acık msj atarmısın nerelerde duruyor falan cunku bız ny dan ıst a gecıcez yanı donuste detroıtten bınmıcez boyle bır ımkan varsa ona gore bılet alıcaz.cunku dıger turlu bılet fıyatı cok artıyor.
yukarda da yazdıgım gibi,bende seninle aynı durumdayım ve aradım sordum problem olmuyor dediler thy den..istersen sende arayeterki new york tan kalkıs saatini kaçırma..netteki bilette de bu özellik var..msn vermek yasak o yuzden özel msj attım,ama sende yokmus daha o özellik..hotmail adresin varmı?
Konu mommuma tarafından (22-04-2008 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir.
bende 920€ a alacam New orleans.
Pahalılık konusuna gelince bu fiyatın daha aşşağısını ben çok aradım ama bulamadım sende yine de bi araştır
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
(669€) nw york + new orleans (180) tek gidiş + lafayette (50) tek gidiş = 900 € oluodu.. (: ayrı ayrı oldugu için pek sıcak bakmamştım ama
new york ve yakını bi yere gitsem aktarma olmadan kesnilikle kaçırmazdım![]()
![]()
Konu MaJ tarafından (22-04-2008 Saat 11:51 PM ) değiştirilmiştir.
hayır ilk başlarda tüm aktarmalar dahil orta amerika 669 idi. bir zamanlar oralara biletimiz varken![]()
admin (at) turkishwat.net
bızde sanduskye baslı bı adada calısıcaz cedarın hemen karsı tarafındabız de clevelanda alıcaktık bıletı sonra detroıte cevırdık cunku orayada detroıt aktarmalı verıolar genelde aynı mesafe ıkısınede ama bız cleveland ıstedıgımızde ılk basta kadın 730 euroya bılet bulmustu bıze bız detroıt ıstedık 712 ye buldu.rezerv ettırdık .
neyse artk napalım kısmet, alan arkadaşlar a hayırlı olsun diyelim...
949€ hem de aktarmalı hem de detroit... uçuk bir fiyat pahalı değil.Ya nasıl oluyo bu bilet fiyatları ben de anlamıyorum gerçi geçen makroklima adlı üye taa seattle'a 900 dolara buluyo aktarmalı detroite aktarmalı 940, euro bi de!
Çözemedim ben bu işi.
var demekki bir yolu da buluyor bu adamlar... bu bilet işi resmen borsa gibi ya!
arkadaşlar ben bileti 900 euro almadım cumartesi amsterdam detroit seattle aktarmalı bileti 6 taksit 700 euroya aldım yemin ederim ama turkishwat size gerekli kolaylığı sağlamak için uğraşıyo
Şu anda thy ile direk ist-ny ne kadar acaba en son 670 € idi
dostum sana bir link vereyim burda en ucuz bileti bulabilirsin adamlarin iddasi zaten bizden daha ucuz yok
http://www.ucucuzauc.com
evet abi bu siteden aldim hersey yasal zaten biletini gittigidiyor yada hemalhemsat.com da satisa c1kar1olar ve sen odeme yapiyorsun internetten alisveris yapiyorsaniz guvenli oldugunu bilirsiniz rezervasyon numarandanda kontrol edebilirsin biletini checkmytrip.com'dan banada benim bi arkadasim tavsiye etti.bence bi formu doldurun kafaniza takilan bir sorun olursa sorun zaten oraya.
turkishwat forumunda neden üyelerin çoğunluğunun erkek olduğu düşünülüyoravatarımda kız resmi oysaki
neyse ya ben gittigidiyordan hiç alışveriş yapmadım açıkcası ama sanırsam bilet online olarak eline geçtikten sora ödeme yapıosun..bu açıdan güvenilir galiba..hesap numarasına falanmı ödedin sen..birde taksit seçeneği yoktur heralde o fiyatlarda..ya kusura bakma çok soru sordum ama insan alan birini görünce merak ediyor
![]()
dün aksam bır turızm sırketıyle konustum gıdıs ıst detroıt aktarmayı sormadım donuste ny ıst 830 euro dedı olmassa bunu alıcam :S
hangi havayolu hocam bu fiyat?
tam detaylı konusmadık bılmıyorum bugun tatıl yarın rezervayonu yaptırıcam.
ev arkadasım lufthansa ile 730küsüre gidiyor,ama dönüşte detroitten olucak..senin belki havayolu daha kalitelidir ve aktarmasızdır.onun ucusta frankurt aktarma var..
arkadaşlar elimde 2 seçenek var..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..2 uçuşta istediğimiz gibi ny da stop over alacak şekilde ayarlanmış istanbul-los angeles biletleri.. birisi alitali 827$ ve tarih değişikliğinde ekstra ücret almıcanı sölüyor..diğeri ise american airlines 735€ ve rezervasyon değişikliğinde 100€ ceza kesiyornapsam bilmiorum..arkadaşlardan biri erasmusa gitmeyi düşünüyor o yüzden mayısın sonuna doğru kalışı (eğer gitmesse) ertelicez muhtemelen..2side aynı gibi oluyo sanırım..off ama değişiklik yapmassakta 100 € daha karlı giderdik dicez bu sefer..napmalı sizce..
ya bence american airlines ı alın zaten tarih değiştirirseniz aynı fiyata gelecek tarih değişmezse de 100 euro kar yapmış olursunuz.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks