garipseyecek adamlara vermezsen bişi olmaz heralde, yani biliyosun başka şey anlayabilir onlar zaten müslümanlardan korkuyolar burda da kuran dağıtıyolar ama burası müslüman bi ülke orası da hristiyan bi ülke olduğu için incil dağıtmak normal
garipseyecek adamlara vermezsen bişi olmaz heralde, yani biliyosun başka şey anlayabilir onlar zaten müslümanlardan korkuyolar burda da kuran dağıtıyolar ama burası müslüman bi ülke orası da hristiyan bi ülke olduğu için incil dağıtmak normal
Papazın birine adım moses dediğimde adam acayip şaşırmıştı.Akabinde Jesus David Merym gibi isimlerinde bizim için önemli olduğunu ve Kuranın İsanın hikayesini hristiyanlığa göre biraz daha farklı anlattığını söylemiştim en büyük fark Allahın oğlu olmadığı demiştim adam bayağı şaşırmış sana soracaklarım var sonra yine görüşelim falan demişti ama nasip olmadı.
çok guzel olmus sağolun
when life gives you lemons, make lemonade
gerekli bilgiler teşekkürler
Şimdi ben şunu merak ediyorum, Work and Travel programına katılan tek müslüman ülke Türkiye mi ?
evet galiba
Hayır, Azerbaycan'da katılıyor. Ayrıca Rusya'dan katılan Müslüman katılımcılar da oluyor. Tatarlar, Başkırlar vs.
""Let the game begin""
Hazırlayanın eline sağlık gayet basite indirgenmiş şekilde soru-cevap olarak karşınıza çıkabilecek türden.
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
baya öğretici olmuş şahsen ben bunları bilmiyodum
Ben bu cevaplari ezberlesm yine de veremem
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks