Arkadaşlar merhaba biz de bu sabah vizemizi aldık. Birimizin randevusu 9'da diğerimizinki 11'de idi. Ama kapıdaki tatlişko güvenlik görevlisi amcamız bizi erkencecik aldı içeri. Benimki 11'de idi ama 9buçukta içeri girdim. Benden önce giren arkadaşımın soruları 2 taneydi biri traficking i okudun mu ve ne zaman mezun olacaksındı. 13 numaradaki bayandan aldı. Benimki 12 numaradaki adamlaydı. Baya sıkıştırdı ama yüzümdeki sahte gülücüğü hiç bozmadımbana sorduğu sorular; nerede okuyorsun bölümün ne kaçıncı sınıfsın amerikada ne iş yapacaksın ne tarafta çalışacaksın dün ne yaptın, bursadan geldiğimi belirttim, istanbulda nereleri gördün dedi. Sonra o camekandaki kağıdı göstererek polisin numarasını sordu bu kağıt ne anlatıyor dedi haklarımdan bahsediyor dedim peki diğer telefon numarası nedir dedi şu 1-388 falan olan uzun numara. Onu okudum ordan. Peki 911 ile bu numaranın arasındaki fark nedir dedi o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne diceğini bilemedim direk allah ne verdiyse salladım kavgaya karışırsam 911'i, diğer problerler için diğer numarayı ararım dedim tamamen salladım cümleyi bile karıştırıp söyledim arkadaşlar inanın orada sadece bizden herhangi bir şey dememizi bekliyorlar tek istedikleri susup kalmamamız. Daha sonra okey dedi güldü. Arada türkçe de konuştu ama ben hep ingilizce cevap verdim. Daha sonra bi kağıt gösterdi uçakta dikkat et dedi mutluluktan bayılıyodum nerdeyse iyi tatiller dedi sonrası teşekkürler gülücükler derin bi oh
![]()
Bookmarks