Bugun ankarada ikinci kez vize reddi aldim ve bana lifeguard icin uygun degilsin isini degistir tekrar dene dedi 3. Kez istanbulda denemek mantikli olur mu
Bugun ankarada ikinci kez vize reddi aldim ve bana lifeguard icin uygun degilsin isini degistir tekrar dene dedi 3. Kez istanbulda denemek mantikli olur mu
hayırlısı olsun kardeş, dene bi kere daha çıkmadık candan ümit kesilmez umarım bi dahaki denemende alırsın
3. denemede de red vereceklerini düşünüyorum. Hem işini değiştirmek çok uzun olur.İş bulcan da yeni DS basılcak da o gelecek de. Baya uzun yani o işte. Hayırlısı böyleymiş diyip seneye denemek daha mantıklı.
""Let the game begin""
Neden iki kere red verdiler onu anlamadım? Ortalaman mı kötü, lifeguard olacak tipin mi yok, ingilizcen mi kötüydü?
Yazın Newport, Rhode Island!
Lifeguardlık için uygun değilsin ne demek yahu konsol mu verdi işi hayret doğrusu. Bence daha fazla zorlama bırak seneye gitsin.
Her vize başvurusunda mrv ücretini yatırıyor musun kardeşim?
EASTWARD HO COUNTY CLUB. MASSACHUSSETTS-CAPE COD-CHATHAM 2015
LAZY LOBSTER. MASSACHUSSETTS-CAPE COD-CHATHAM 2015
hmm, 2 kere yatırmışsın o zaman ben senin yerinde olsam 3. kez şansımı denerdim. Zaten mezun oluyormuşsun bu son şansın. Çıkan sorular az çok belli, genelde ingilizce anlama becerini test ediyorlar. Bir hafta ingilizce çalışıp vize görüşmesine gidersen durumun lehine olacağını düşünüyorum.
EASTWARD HO COUNTY CLUB. MASSACHUSSETTS-CAPE COD-CHATHAM 2015
LAZY LOBSTER. MASSACHUSSETTS-CAPE COD-CHATHAM 2015
Dostum benim 4.senem olucak watta bilmişlik yapmak istemiyorum ama ben 2 kez red alıp 3.kezde vize alan hiç duymadım şuana kadar bence paranı ziyan etme bence az para değil bir başvuru 450 lira çünkü. Eğer illa yapıcaksanda İstanbulu dene. Bol şanslar
bizim şirket oryantasyonda 2 defa Ankara'da red alıp 3. başvurusunda İstanbul'dan vize alan var diye anlatmıştı. ama yine de senin kararın.
Herkese merhaba! Bende İstanbuldaki meşhur 13 numaralı bayandan vize reddi aldım. İlk olarak work and travel a mı katılıyorsun gibi sorular sordu sonra plaj neye benzer gibi sorular sorunca karşısında o kadar şaşırdım ki kilitlenip kaldım. Aynı vize görevlisi tekrar mülakata almadığından şansımı bir kez daha denemeye karar verdim 5 Haziranda tekrar İstanbula gideceğim ama gerçekten büyük umutsuzluk içerisindeyim. 2.vize görüşmesi için tavsiyesi olan var mı? :/
eğer son sınıf öğrencisisiysen ve mezun oluyorsan bir yerden işe başlama yazısı bulmalısın Türkiyede kalacağına dair büyük bir avantaj olur bu ama eğer mezun olamıyorsan okulu uzatma yazısı alsan iyi olur. İngilizce seviyen ve Not ortalaman da önemli bu konuda. Ayrıca vize görüşmesi boyunca gülümsemeni eksik etme. ben de son sınıf öğrencisiyim okulu uzattım. okulu uzatma yazıma bakmadılar sadece transktripteki başarısız dersi gördüklerinde tamam dediler. Umarım alırsın vizeni, kolay gelsin
plaj neye benzerin cevabı ne ya? türkçe bile düşünemedim şuan.
gecmis olsun kardesim . Ben cok rahat vize aldim istanbulda ingilizcemde cok iyi degildi ama cok basit sorulardi hepsini takir takir cevapladim 2 3 dk icinde verdiler sansini istanbulda dene . Git istanbulda konsolosluga tanidigin varmi bi arastir baya faydasi olur yada git polis memurundan rica et 2 kere red aldim belki yardimi dokunabilir
23 MAYIS 2015- 1 EYLUL 2015 Massachusetts Continental Pools Lifeguard
25 MAYIS 2016- 15 AGUSTOS 2016 Massachusetts Continental Pools Lifeguard
arkadaşlar mrb benımde aynı durum 1 ıncıde ıstanbulda red aldım 10 numaradan zayıf celımsız bı abdlıden ıkınce kez gırsem 3 sınıfım ortalamam 1.85 9 hazıranda bıdaha şansımı denıyecem ıngılızcem zayıf ama az cok cıkmıs sorlara calısıorum tavsıyelerınız nelerdır
Kumları şezlongları tanımlayıp güneş-kız-deniz üçlemesi ile şaka yapsaydın alırdın bence.
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
2. kez red alan arkadaş tekrar başvurdu mu acaba merak ediyorum
13 numaradaki kadının bu kadar meşhur olduğunu bilmiyordum. fakat bende 15 mayıstaki görüşmemde ona denk geldim. Son sınıf öğrencisiyim ve başvurumu makedonyadaki WAT şirketlerinden yaptım. Danışmanımla kopuk olduğumuz için hiçbir hazırlık olmadan gittim ne okuldan ne işyerinden referans kağıdım yoktu, Aramızdaki tam konuşma şöyleydi :
13 : Kaç yıldır türkiyede yaşıyorsun ?
Ben : Doğduğumdan beri
13 : Neden peki makedonyadan başvuru yaptın ?
Ben : Aslında türk vatandaşıyım fakat 10 yıldır çifte vatandaşlığım var. Türkiyede limitleri dolan işler orada dolmamıştı. Ciddi anlamda çok az başvuran olduğu için istediğim işi seçebildim.
13 : Türk pasaportunu da görebilir miyim ?
Ben : Elbette fakat çoktan geçerliliği bitti.
(30 sn bilgisayarla ilgilendikten sonra)
13 : Okulun ne zaman bitiyor ?
Ben : Umarım bu sene
13 : Bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorsun
Ben : Android yazılım üzerinde uğraşıyorum ve bana projeler yollayan bir yönetici var geçen sene staj yaptığım yerde.
(belgeleri karıştırıp referans mektubu arıyordu)
Ben : Boşuna arama herhangi bir belge getirmedim onunla ilgili. Sadece e-mail yoluyla bana projeleri yolluyor ve bende oluşturuyorum programları. Hatta Google PlayStore'da adımı taratırsan uygulamalarımı görebilirsin ( 13'ü gülümsettim burada )
(arkadaşlar bu arada tamamen kolpa stajdan sonra sadece 1 ay görüştüm yöneticimle ve 7-8 aydır konuşmuyoruz bile ve sadece 1 uygulamam var o da inanılmaz derecede basit staj sırasında yaptığım birşey)
13 -> 1 dk kadar bir işlem yaptıktan sonra bilgisayarda " Have a nice summer " dedi ve bitti.
Görüşme öncesi/esnasında çok rahattım. Kardeşimle başvuru yapmıştık etrafta herkes titrerken salonda milleti eleştirip kendimizi iyice rahatlattık ve o salonda tek pis pis sürekli gülen biz vardık. Hadi artık sıra gelsin diye bekledik resmen. Gayet güleryüzlü bir şekilde çıktım karşısına ve takılarak konuşsam da emin oldum ve hiçbir hazırlığım olmamasına rağmen son sınıf öğrencisi olmama rağmen sıkıntı çıkmadan alabildim vizeyi. Burada gitmeden defalarca okudum kendine güven, vermese de vizeyi umrunuzda değil gibi davran diyenleri. Kesinlikle olay bundan ibaret arkadaşlar orada kendinizi rahatlatın. Belki acımazsızca olacak ama başka insanların ne durumda aldıklarını görüp gülüm kendinize güvenin. En önemli faktör bu çünkü. Ortamda herkes çok gergin oturuyor siz onlara bakarak ben onlardan farklıyım üstünüm deyip gaza getirin kendinizi gerisi gelir.
Uzun yazı için kusura bakmayın umarım faydası dokunur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks