Haziran itibarıyla lifeguard pozisyonunu alıcagım varmı oraya gelen
Haziran itibarıyla lifeguard pozisyonunu alıcagım varmı oraya gelen
Baltimore sehrinde lifeguard isi mi var? Sehirde isi duymamistim ancak maryland eyaletinde var genel olarak. Bu arada Baltimore ile alakali sana soylenenleri salla.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Continental Pool Inc. Firma Baltimore da
Continental Pool sirketinin havuzlari Baltimore da degil benim bildigim. Maryland in cesitli bolgelerindeki havuzlarda. Dolayisiyla rahat olabilirsin.
Umarım oyledır job offerda bi acık adres vardı baltimore ile ilgilide belki gönderen kişinin adresiydi orası
sirketin merkez ofisi oradadir. Havuzlar gitmeye yakin ya da oraya indiginizde belli olur. Ayricaa bana secme sansi verseler Baltimore sehrini secerdim![]()
Ajansta oyle dedi yakın zamanda belli olur diye niye baltimore secmek isterdin peki![]()
Severim Baltimore u, anilar anilarbir de sehir merkezi sonucta.
dostum bnde bu yaz contınental pools a gıdıyorum. mumkunse tanışalım . anlerdogan92 facebook kullanıcı adım ekleyebılırsın
Merhaba arkadaslar Maryland a gidecek arkadaslar burada toplanalim diyorum. Herkes gidecegi yeri isini yazsin boylece tanismis oluruz sikintilarimizi gideriz . Sonucta elin memleketine gidiyoruz ve TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR lafinada sonuna kadar katiliyorum.
Once ben baslim
GIDECEGIM YER : MARYLAND - SAVAGE BUYUK IHTIMAL
SIRKET ADI :CONTINENTAL POOLS
IS : LIFEGUARD
KALICAGIM YER ; SHARED APARTMAN
GIDIS TARIHIM : 25 MAYIS - 20 EYLUL ARASI BUYUK IHTIMAL
Konu theofflineman tarafından (19-04-2015 Saat 03:27 PM ) değiştirilmiştir.
bende maryland yolcusuyum bu sene
Ben de Maryland gaithersburg, rockville taraflarındayım premier pool manager ile gidecegim var mı aynı yerlere giden
Bende Maryland Silver Spring de sunset pooldayım. Tek gideceğim için biraz endişeliydim güzel oldu bu sayfa
ben de marylanda gidiyorum ama oceancitye gerçi daha vize görüşmesini bekliyorum![]()
bizde yapildi yuzme mulakati yazili sinavada amerikada girecegim. ama ucak biletleri vize den bir ses seda yok 25 mayis ise baslama tarihim
lıfeguard ve pool operator egıtımlerını aldım ,sınavlarını oldum gectım ,vızemı aldım ,uçak biletimi aldımhersey hazır gıdıs tarıhını beklıyorum
![]()
Ben maryland-ocean city deyim![]()
kalcak yer ayarlayan var mı ocean cityde
Ben arkadaşımla gidiyorum bizimde kalacak yerimiz hala kesin belli değil 20 haziranda orda olacağız bu konuda yardımcı olacak var mı![]()
Arkadaşlar new yorktan araba almak mantıklı mı sizce ocean city için çünkü ilk gittiğimizde bile epointe kişi başı 80 dolar vereceğimize iki kişi ordan araba alsak arkadaşımla boşluk bulduğumuzda da ocean city ye yakın yerlere gezmeye gideriz hemen diye düşünüyoruz sizce bu fikir nasılÖyle bir şey yapacak olursak da 20 haziranda jfk dan ocean citye ya da delaware e gidecekler bizimle gelebilir
![]()
evet ilk gittiginiz gun o arabayi hemen nasil bulacaksiniz ? 1-2 gun Nyc de islemler ve arab bulmak icin kalsanz ki ben arabayi bu kadar kisa surede bulacaginizi sanmam , epoint e vereceginiz paradan fazlasini harcayacaginiza emnim.
merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım o yüzden yanlış yere yazıyor olabilirim kusura bakmayın. The grand hotelde housekeeping işe gireceğim. Çevresinde olan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks