vize memurlarını istanbuldaki tiplerini veya isimlerini yazabilecek biri varmı karakter analizi gibi bir şey yapacamda![]()
vize memurlarını istanbuldaki tiplerini veya isimlerini yazabilecek biri varmı karakter analizi gibi bir şey yapacamda![]()
Konu Basar tarafından (07-05-2015 Saat 02:26 PM ) değiştirilmiştir.
İsimleri bilmiyorum dostum ama şöyle anlatayım.En sağdaki köşedeki sarışın bayan genel ingilizce soruyor.Bana hiç sahile gittinmi mail alıyomusun diye sordu bide kitapçığı okudunmu hiç okulla ilgili falan sormadı.Onun yanındaki şişman gözlüklü yaşlı adam 10 numara iyi bi adam klasik soruları soruyo.Onun yanındaki adam tam sıkıntı 5 tane red gördüm.Esmer zayıf genç somurtkan bi bey.Onun yanındaki sarışın gözlüklü genç elemanda baya iyi klasik soruları soruyo bide hep çin yemeği seviymomusun diye sormuştu.benden bu kadar![]()
Vizeyi aldım 45 saniyede 8 soru cevaplayıp pişmiş kelle gibi sırıttım ezberlediklerimden çıktı hepsi ort 1.77 di rahatlıkla aldım istanbuldan 12 mayıs 9.00 da 1.sınıf
arkadaşlar ikinci vize gorusmesıne gırcem ilkinde ıstanbuldan red aldım 10 numaradkı adam akıcı konustu bişey anlayamadım red aldım dırek 4 sınıfım 1 85 ortalamam tavsiyelerınız varmı yazarsanız sevınırım
rahat ol kasma kendini gülümse net cevaplar vermeye çalış. Umarım alırsın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks