En son kesif mesif diyordum, arkadas bi kolacan edelim dedik koyu.Tepelere ciktikca etraf beyazliyor, bildigin kar haziran sonunda.Tamam biz de alisigiz memlekette uludaga cikinca kar gormeye de, elin amerikasinda bi de sortla boyle bi manzara garip oldu.Neyse teleferik gibi bisey vardi, onla ciktik tepeye, restaurant cafe gibi yerler var.Girdik birine sicak cikolata icelim dedik, hesap gelince orada tip denilen seyle ilk kez karsilastim dostlar.Daha once de duyduk 'abi adamlarda zorunluymus yea' diye ama boyle bagira bagira hesabin %18.ini verince anliyor insan.'lan keko sicak cikolatanin hesabindan nolcak' der gibisiniz bunun ileride menulu yemegi dev burgerleri de olucak canlarim.Neyse, sortla tarzan gibi kaldiktan sonra usudum tabi dedim assagi inelim millet, bu arada sevgi pitircigi gibi herkes birbiriyle arkadas havalarinda ama 1 ay sonra kimse birbirinin yuzune bakmiycak.Indik asagi, koye, dedik aciz ne yiyelim, e this is usa, nerde burgerlar sagliksiz yiyecekler diye mc donalds b.king filan sorusturuyoz fellik fellik, gel gor ki koyde yok oyle seyler.Restaurantlar var burgeri iki katina satan ama hakkini vereyim biri cok iyidi.Baska da alternatif yok.E ilk gunden de Jackson a inmeyelim aciz diye.Girdik bi mekana yedik efendi gibi burgerlarimizi odedik hesabimizi tip dahil.Sonra odalara cekildik, bilgisayar,tv ne varsa artik.Bi hatirlatma: amerika diye oyle cilgin internet hizi beklemeyin, cogu yerde turkiyedeki hizi ararsiniz, bizim otelde de hiz yerlerdeydi, bi yerden sonra internette fazla vakit geciresiniz gelmiyo, en azindan evdeyken.Neyse bu anlattigim gunden sonra kafamizda ulan nasi geccek burda vakit sorusu olustu tabi.Ama bakalim kahramanlarimiz sonraki gunlerinde neler yapacakti...
Bookmarks