Sabah gittim 9.30 da görüşmem vardı ama içeri 8.40 da girdim. Güvenlik kontrolünden geçiyorsun 3 kere daha sonra 2 bayan var elindeki belgeleri istiyor ve pasaport transkript ds 2019 belgeni lastikliyor. Yukarı çıkıyorsun önce bir şaşkınlık fbi filmleri gibi 8 9 Vezne ve elektronik gelen sesler hatta bazıları türkçe konuşuyor bunlar da dublaj gibi oluyor. Yukarıda sıra numaranı Türk yetkililer veriyor. Sonra BBekliyorsun. Numaran yanınca gidip lastikli dosyayı veriyorsun ve tekrar yerine geçiyorsun. daha sonra parmak izin için yanıyor gidiyorsun zaten orada zenci bir bayan vardı dünya tatlısı muhabbet ediyor sizle falan. Parmak izini verdikten sonra bir önceki gişede vermiş olduğunuz lastikli dosyanızı yani pasaport transkript ds2019 alıyorsunuz buradan. Almayanlar da vardı endişe etmeyin ama kadın size dosya uzatacak mı diye bakın en azından. Daha sonra vize için mülakat vaktiydi. 2 bay 2 bayan vardı. Beyler ve 1 bayan çok güler yüzlüydü ama çok red verdiler ki haksız da değillerdi bence. Abartı giyim saç sakal ile gelen o kadar insan vardı ki . Sonra o en sert kadında yandı sıram gittim . Hello good morning dedim belgeleri eş zamanlı verdim. Gülme yetisini tebessüm yetisini kaybetmiş 20li yaşlarda bir ablamız olur kendisi. Random quest şeklinde ilerliyorlar. Ezbere çalışmayın. Anlık anlama ve cevap verme durumunuzu siniyorlar. Bana sence en iyi okul hangisi Türkiye'de dedi. Ve bir de şu an hatırladığım hangi bölüme gitmek isterdin niçin amerika vs. sordu. Umarım sizde alırsınız Dua önemli

Başarılar
Bookmarks