Arkadaşlar kendinize net10 den hatlı bir telefon alın ve bu telefon meselesini halledin.Bunun dışındaki bütün çözümler gereksiz,masraflı ya da kısıtlıdır.
Arkadaşlar kendinize net10 den hatlı bir telefon alın ve bu telefon meselesini halledin.Bunun dışındaki bütün çözümler gereksiz,masraflı ya da kısıtlıdır.
Off bnm icin sikinti oldu Seattle dan ayrilioruz ve hala telefonum yok sanirim tulumba kullanicam orda walmart yok belki internetten alirim ama Alaska ya gelir mi ?![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
danışman firmanızın size sağlayacağı at&t cingular gibi gsm operatorlerinin hattını alıyorsunuz, dünya telekomla iletişime geçip türkiyeyi rahat rahat arıyorsunuz.
hepsi hikaye arkadaşım gidince bi tane metro pcs telefonu alıyorsun 60 dolara turkıyenın sabıt hatları ve amerıkanın heryerını aramak mesjlasmak bedava aylık 60 dolar en ucuzu ve ın ıyısı
her sekıl cozersın voıp vıse uyesı ol
o hatla kazık yiyeceğine üstteki arkadaşın dediği gibi metro pcs i alırsın ayda 60 dolara herşey sınırsız rahat rahat konuşur mesajlaşır internette takılırsın. Evet internet de bedava ve sınırsız. Gayet işe yarıyor. 2 ay kullandım metro pcs gayet memnundum gider gitmez almadığıma üzülmedim değil.
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
en iyisi benim gibi hic aramamak ama ben illa arıyacagım diyorsanız sakın ha sakın o şirketinizin size kakalamaya calıştıgı at&t yi almayın..abd nin hemen hemen bütün yerel telefon kartlarında(zaten telefonla veriliyor) 60 dolara herşey unlimited olarak geciyor onu kullanırsınız..
yada 30 dolara hem telefon hem 300 dk alırsınız(net10 du sanırım) mesajlaşmak 0.50 dk y.dışı aramada 2 katıydı..ben bunu kullandım..
Herkes kendi kafasına göre birşeyler yazmış, ama çoğu konu başlığı altında yazılan mesajlar gibi burada da bir faktör gözardı ediliyor o da, amerika'da pek çok tercihin ve standartların eyaletten eyalete değiştiğidir.
Amerika'da ileri ufaklı en az 20 GSM operatoru vardır. Hangi operatoru seçeceğiniz sizin ne amaçla telefon kullanmak istediğinze bağlıdır. Sadece TR görüşmeleri için adı sanı pek bilinmeyen NET10, METRO PCS gibi lokal firmalar uygun olabilir ama eyaletler arası sehayatlerinizde sizi mağdur edebilir. Bu konuda en iyi seçim bulunduğunuz yerde kullanılmaya elverişli GSM operatorlerinin paketlerini araştırmak sonra ona göre seçim yapmak olacaktır.
Skype üzerinden iletişim ise hemen herkes için ideal olabilir.
yardımcı olanlara teşekkürler
arkadaşlar ben türkiyedeyim şuan voipwise ı yükleyip amerikadaki cep telefonunu aramak istiyorum bunun bana maliyeti ne olur oradaki hat türkiye ye ait deil bu arada amerikan gsm hattı ve son soru arıcağım kişinin nete ihtiyacı yok değil mi benim netimin olması yeterli yardımcı olursanız cok sevinirim
voipwise yuklediysen ve para yuklemesini de yaptiysan 10 dolar yada 10 euro , rahtlikla arayabilirsin amerikayi herhangi bir ucret kesilmez. ama 10 dolar ya da euroyu yatirmak zorundasin aramayi aktiflestirme parasi gibi birsey. ama o 10 dolardan dusmez amerikayi aramalarin.. daha baska yerleri aramaya kullanirsin ileride.. aradigin kisinin internete ihtiyaci yok bu arada rahatca ara konus..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Merhaba arkadaşlar. Şirketim bana dünya telekoma ait bir hat verdi. 60$'lık bir paketleri var. ABD'de sınırsız sms mms ve konuşma, 2 gb internet, türkiyeye 100 sms ve türkiyeyle konuşmak için 20$ ki bu da sabit hatlarla aylık 80 dakikaya denk geliyo. Daha ucuz bi önerisi olan var mı yoksa bu iyi bi teklif mi? Gitmeme 5 gün kaldı yardım ederseniz sevinirim![]()
Abdye gelince bi t mobile satis yerine git ordan hat al. Abd ici sinirsiz konusma + sms+ internet ( 500 mb dan sonra yavaslio ama sinirsiz ve 10 dolarlik tr aramasi aldinmi ilk seferinde 103 dolar . sonra aylik 50 + yurt disi paketin biterse onu vericen
Arkadaşlar vodafone da 70 TL ye 1000 dk 1000 sms 3 gb internet tarifesi var abd den turkiye için..ancak bir de dünya telekom diye bişey var..
Daha önce gidenler telefon problemini nasıl çözdü cevap verebilirler mi..?
Sonuçta whatsapp dahil birçok uygulama var internet üzerinden telefon gibi konuşmak için bunlarla bedava konuşabilcekken kredi alınması mantıklı mı?
Bizimkiler skype whatsapp KULLANAMAZ DİYENLER İÇİN kendim deneyip onayladığım sistemi açıklıyorum
Amerikada hat almak kolay zaten buradaki gibi bilgi belge istemiyorlar (AT&T) neyse hattı alır telefonunuza takarsınız orada (telefon yoksa sorun değil 15-20 dolara telefonda alabilirsiniz şubeden)
Paket YAPMANIZA GEREK YOK sadece Türkiyeyle konuşacaksanız,paketlerde zaten türkiyedeki fiyatların dolar versiyonu gibi 40TL 4gb Türkiyede ise ordada 40dolar civarı.
Sonra Türkiyedeki sizi arayacak telefona Alo Amerika 4 Saat Paketi 22 TL / AY aldırılır ve sadece ayda 22TL yani 9 dolara işiniz görülür.
Orada paket yapıp burayı aramak çok daha pahalıya geliyor.
Edit : Yanlış anlaşılmasın işbu sistem en başta belirttiğim gibi ailesi whatsapp skype kullanmayanlar için uygundur efenim.
Konu Alexandria tarafından (24-04-2015 Saat 05:49 PM ) değiştirilmiştir.
Yeni bir hat almak zorunda mıyız ? Ben türkiyeyle whatsapp yada skype ile haberleşebileceğimizi düşünüyodum.kafam karıştı şimdi.ayrıca oraya gittiğimizde çevremizdekilerle haberleşmek nasıl olacak ?
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
Amerika icinde konusmaya ihtiyaciniz cok olmayacak o yuzden herhangi bir paket almaniza gerek yok. Turkiye ile de internet ile konusursunuz.
Acil bir durumda ne skype ne whatsapp ne de diger applicationlar ise yariyor arkadaslar. Size tavsiyem 20$ verip international talking firmalarindan kredi satin alin. 3 ay yeter size 20$. 20$ para degil gelince goreceksiniz. Her ihtimale karsi bir paket alin derim.. Kolay gelsin
o kadar ciddi bir acil durum olursa zaten turk hattini kullanirlar , o da calisiyor ama cok fazla yaziyor o kadar.O Acil durum da yaz boyunca 1 kere olur o da dusuk ihtimal.
Metro PCS ile Walmart Straight Talk arasında kaldım ben.. Wallmart'ın unlimited'i 45 dolar. Hangisi daha avantajlı bilemedim. Bizim şirkette dünya telekomla anlaştı 39 dolar fiyat verdiler ama benim gideceğim şehir de çok iyi bir çekim gücüne sahip degildi, wallmarttan veya metro pcs'den aldığım her yerde çeker mi ki?
Geçen sene bende düşünüyodum hat almayı , hiç gereği yok arkadaşlar heryerde zaten wifi var, yurtdışına açtırdım hattımı wifi bulumazsam mesaj atıyodum (avea 1tl mesaj ücreti )
2007 den bugune nasl gelismis haberlesme , telefon kartlari filn kullanilyrmusBu arada amerikada en iyi hat ve paket hangisi
Ben geçen sene hat kullanmadım. Şirketin sağladığı hattı alan da vardı ama onlar da çok kullanmadı. Zaten akşama kadar çalışıyoruz ve akşam da internete giriyoruz. Ailemizi de internet üzerinden arıyorduk.
ben de internetle her isimi halledebilecegimi dusunuyorum acikcasi.
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks