Arkadaşlar bu iş hakkında beni aydınlatacak arkadaşlar olursa sevinirim işyeri wildwoodda kalacak yer ayarlıyor ulaşımıda onlar sağlıyor 9-10$ Ücret veriyorlar daha önce çalışan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
Arkadaşlar bu iş hakkında beni aydınlatacak arkadaşlar olursa sevinirim işyeri wildwoodda kalacak yer ayarlıyor ulaşımıda onlar sağlıyor 9-10$ Ücret veriyorlar daha önce çalışan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
bende oraya gideceğim ve şartları bana gayet güzel göründü, new jersey de gayet güzel yerdir, New York a da oldukca yakın
Dostum ben daha iş görüşmesi yapmadım cuma günü görüşücez ne tip sorular soruyolar bi bilgin varmı
Genelde once kendini tanitiyosun sonra hobilerini , daha onceki is gecmisini, simdi yapacagin gorev (örn. housekeeping) ile ilgili ne bildigini yada daha once yapip yapmadigini, neden bu programi sectigini ya da neden onlarin isini sectigini falan soruyolar. Tabiki sorular farkli olabiliyor ama genelde bu tarz oluyor. Sonra da senin sorun olup olmadigini soruyorlar. Genelde bu sekilde.
Konu bedirhan2160 tarafından (06-04-2015 Saat 02:46 AM ) değiştirilmiştir.
acme de ve wildwood da kalacak arkadaşlarla irtibatta olalım bencede .
SOSYAL MEDYA HESABI , E MAIL ADRESI PAYLASMAK YASSAHHH KARDESIM !!!
Konu ozgursum tarafından (16-04-2015 Saat 11:16 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks