bende akbank dekontu ogrenci belgesi ve diger aile bireylerine ait tabu belgeleri gibi seyler yoktu. sirketin verdiği belgelere ek kapalı zarfta mühürlü transkripim ve pasaportumu kendim ekledim dosyaya bi tanede son 6 ayda çekilmiş biometrk foto istiyolar. vizede sorulan soruları da fazla kafanda büyütme adamlar vize vermeye can atıyolar. sadece sorulan sorulara bilmiyorum deme bilmediğin kelime olsa da cevap vermeye calış ama çok sapıtma. ben dediği bişeyi anlamadım excuse me dedim tekrar etti o zaman anlayıp cevap verdim gramer falanda kullanmadım kısa kısa cevap verdim. sordugu sorular bilgisayarın var mı ne zaman aldın kaç paraya aldın idi bide ne zaman mezun olacaksın. şaşkınlıkla cevapladım ne alakası var tavrıyla. mulakat 45 saniye sürmedi vizeni onayladım dediğinde de dalga mı geçiyo lan bu diye aklımdan geçirmedim de değil. sonra vizen onaylandı belgesini verince dedim lan bu muydu o kadar stresin sebebi . sonrasında bir mutluluk bir heyecan sardı beni halay çeke çeke çıktım konsolosluktan
Bookmarks