Hayırlı olsun , umarım faydamız dokunuyordur amaçladığımız gibi.
Hayırlı olsun , umarım faydamız dokunuyordur amaçladığımız gibi.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ben birgün önce formu doldurup gönderdim ama hala geri dönüş olmadı ?
dün mü doldurdun ? hemen bakayım ama dün doldurduysan bugün içerisinde ararlar mutlaka. Bazen de arayıp ulaşamıyorlar. Cevapsız armaların varsa muhtemelen onlardır.
Konu ozgursum tarafından (03-04-2015 Saat 03:25 PM ) değiştirilmiştir.
cevapsız aramam yok, çarşamba günü doldurdum mail adresimede baktım birşey yok
Maille değil ilk görüşme telefonla oluyor , gün içerisinde sana dönülecektir. Ben de ilgileniyorum hemen.
Ben erasmusta bulunduğumdan beni aramaları çok zor olacaktır diye düşünüyorum. Maille ulaşma imkanları yok mudur acaba? formu bugün doldurdum.
Not kısmında da belirtmişsiniz size mail ile dönüş yapılacaktır.
Ben de biletimi kampanyadan aldım. Havayollarının kendi sitelerinden çok çok daha ucuza aldım.
Hayırlı olsun kardeşim.
Bende formu doldurdum İstanbul Atatürk-Vegas McCarran / JFK-İstanbul Atatürk arası bakalım artık danışman şirketimde birşeyler gönderdi artık hangisi en uygunsa onu alıcaz
şirketlerden daha ucuz fiyat vereceğimizi iddia ediyorum
Hocam bana mail ile mi ulaşırlar yoksa ararlar mı yarın ?
telefonla aranacaksin. Eger cevapsiz araman olursa geri donersen daha hizli sonuc alirsin. Telefonda kafana takilan seylerin cevabini da bulursun.
Ben de TW uçak bileti organizasyonu ile bugün biletimi aldım. Gerçekten bir esnek bilet olarak en uygun fiyatı burdan verdiler. Ayrıca çok da yardımcı oldular. İstediğiniz yerden alın biletinizi ama mutlaka buradan da bir teklif alın.
Teşekkürler
hayırlı olsun , umaırım ne ucuzz biletleri alır her öğrenci.
Bana hala ulaşılmadı Özgürsum. Telefon haricinde ulaşımları birazcık geç mi olur acaba?
Ulaşımlarla alakalı az önce konuştum bugüne kadar formu dolduran herkese en geç yarın dönüş yapılmış olacak.
benim şirketin bana verdiği bilet fiyatı şaka gibi 850 Euro,formu doldurduktan sonra gelen fiyat 600 Euro bunu sizce şirkete açık açık söyliyim mi ? çok pahalı veriyosunuz biletleri diye bu konuda sizce ne yapmalıyım ?
Bence soyle yap , biletini al deki sizinle ayni sartlarda 250 euro daha ucuza bilet buldum de. Onu aldim de. Hatta hadi canim oyle fiyat olmaz filan derlerse al sana biletim der gosterirsin
740 € ya bulduk birtane zaten büro Bursadaymış benim için çok iyi oldu
Senin biletin tabi nydan sonra aktarmasi vardir yoksa bu fiyat olmaz Yine de bilet fiyatlari baya artmaya baslamis , 1 hafta onceki fiyatlara gore artislar oluyor. Bilet almayi dusunenler elin cabuk tutsun.
Konu ozgursum tarafından (07-04-2015 Saat 08:56 PM ) değiştirilmiştir.
yanlis anladin heralde , amerikaya direk ucuslar new york a gidis gelis 2000 tl nin ustunde. Aktarma derken Ny dan baska yere gidiyor ekstra bir ucus daha var diye fazla fiyat cikmistir dedim. Cunku Nyc gidis - donus 740 euro olmaz. O acidan. Yoksa direk ucuslar cok daha pahali, keske daha ucuz olsa
giderken önce amsterdam sonra minneapolis sonra vegas dönüş zaten JFk dan parise ordan istanbula
Amerikaya direk ucuslar genelde Ny a olur. Baska bir yere gidecekseniz eger , yeni bir ucus yapmalisinz. Las Vegas a direk ucamazsin. En az 1 aktarmayla yani 2 ucusla gitmek zorundasn. Ki dedigim gibi 1 aktarmayla gitmek istersen bilet fiyati ldukca yuksek olacaktir. Yillardir Wat ogrencileri avrupadan aktarma yaparak Amerikaya ulasir. Eger orada ekstra bir yere daha gitmesi gerekiyorsa 2. aktarmayi yapar. Malesef gittigin yer batida oldugu icin ve cok yogun uluslararasi ucus olmadigi icin 2 aktarma yapman gerekiyor. Doguda biryere gitseydin , 1 aktarmayla cozulurdu muhtemelen isin
Turkıshwat ile biletimi 740€ ya aldım haftasonunu bekleseydim 100€ fark ödeyecektim
8'i ile 10 nisan arasında ki bilette 610 euro dediler sanırım ama suan alamıyacağım , 15 ile 20 si arasında almayı dusunuyorum fiyat farkı nekadar degişir tahminen _
tamamen sans olayi ama illaki artacaktir. Bu artis ne kadr olur emin olamayiz malesef. sanirim 3 gunluk rezervsyon oluyor , alacagin gunden 2-3 gun once arayip rezervasyonunu yaptirman en iyisi olur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks