Zaman geçiyorda bu 2 ay nasıl geçicek arkadaş 12sine kadar üni vizelerim 17sindede j1 vizesi var.Bir an önce gitmek istiyorum. Ve asıl olanda nekadar eşya ile gitmek gerektigini hiç kestiremiom![]()
Zaman geçiyorda bu 2 ay nasıl geçicek arkadaş 12sine kadar üni vizelerim 17sindede j1 vizesi var.Bir an önce gitmek istiyorum. Ve asıl olanda nekadar eşya ile gitmek gerektigini hiç kestiremiom![]()
bende aynen seninle aynı kafadayım su andazaman geçmiyor nereye gidiyorsun umarım hespimizin istedği gibi bir wat olur
ben wata başvurduğumu unuttum okul hayat hızlı inş uçağı unutmam![]()
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
Bende zaman zaman zamanın durduğunu hissediyorum wat açısından da bir şekilde geçiyor be kardeşim hiçbir şey anlamadım gidip gelcez hala anlamicaz boşver böyle iyi![]()
Birde şimdi gidip orda ne kadar çalışcaz haftalık saatlerimiz (ne aralar çalıştığımız) nasıl olcak 2. iş bulcaz mı kalcak yer nasıl bu kadar soru sormak istemiyorum kendime![]()
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
Akışına bırakın gençler bir bakmışınız eylül-ekim gelmiş okullar başlamış.![]()
Haftaya vizeler başlıyor.Kafamda deli sorular nerden açtın kardeşim bu başlığı ya![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks