Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hayrola silsilesi !!!

Deneyimli Watçı fuatti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Standart Hayrola silsilesi !!!

Herkese merhaba arkadaşlar yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama neyse burdayız...Şimdi geçen gün online olarak bilet işlemlerimi hallediyordum ulan bi baktım haberlerde uçak kazası..Sizde izlemiş veya duymuşsunuzdur Lufthansaya ait yolcu uçağının düştüğünü neyse işlemlerime devam ediyorum ve ödeme kısmına geçiyorum işte babamı çağırdım kart bilgilerini girmesi için tamda o sırada başka bir haber kart dolandırıcılığı haydaa ne oluyoruz arkadaş inadımıza mı çıkıyor bu haberler derken neyse hayır ola dedik ve işlemleri hallettik.Abi ben o gece rüyamda uçakta olduğumu ve uçağın ani bir şekilde düştüğümü görmez miyim...!..İçime bir kurt düştü bütün bunlar tesadüf olamaz diye neyse abi bir şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum derken gördüğüm rüyanın tabirine bakayım bir de dedim.Tahmin edileceği üzere pekte hayırlı bir rüya değilmiş.İşte bu rüyayı görenlerin işlerinin yolunda gitmeyeceğini hayal ettiklerinin imkansız olduğunu vs anlatıyor.Tabii bütün bunlardan piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur.Bir de siz arkadaşlara açılayım dedim.Sizce benim sonum ne olacak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

atlas okyanusunda uçak türbülansa girince düzelirsin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merak etme hicbir ucak havada kalmaz

Tecrübe Puanı
    12

Valla türbülansa mı girer türbülans mı bize ... bilmiyorum ama uçakta geçen her dakika kabustur benim için.

Uçak bir şekilde inecek ama nasıl inecek kamikaze tekniğini kullanmasa bari

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şakası bir yana uçak korkusu olmıyan ben o türbülansta korktum ama için rahat olsun avrupadan amerikaya giden bir uçağın düştüğünü hiç duymadım ki sadece 1 günde 100lerce sefer yapılıyor

Tecrübe Puanı
    12

Pek uçak deneyimim yok 1-2 defa uçakla yolculuk ettim ama bi sıkıntı yaşamadım herhangi bir kaygım olmadı dediğim gibi işte bu bir dizi olay biraz endişelendirdi yani

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

derde bak aga ya beni sal tavuklu mavuklu hayvan ucanda 45 saate gitmeye razıyım yeterki beleş olsun vize kaldı bi tek benımde

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

böyle şeyler benimde aklıma gelmiyor değil.Diyorum gitmeden tam 1-2 önce ayağım falan kırılsa etse napar ne ederim diye

Hayırlısıyla gidelim gelelim inşallah hep beraber...

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Boyle ruyalardan falan etkilenmek tabii ki normal. Benzer ruyalar ben de gormustum. Ama kesinlikle sikintiya girmeye ve kotu dusunmeye gerek yok. Kotu dusunursen olmayacagi bile varsa islerin kotu gider. Ucak dusme olayi falan sizi hic kasmasin. En az kaza olan ve en fazla sefer yapilan tasima sekli hava yolu tasimaciligi. Kaza olunca cok yer aliyor tvlerde falan o yuzden herkes guvensiz saniyor. Sikinti yapmaya gerek yok. Her sey guzel olur insallah.
    ""Let the game begin""

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende arkadaşlara katılıyorum giderken helallik almadım değil geçen sene ama sonuçta başına kiremitde düşebilir veya durduk yere kalp geçirme riski bile varken ben bu riskleri sadece engel olarak görüyorum.. Atın kafanızdan herkes her an ölebilir ama korkarsanız başarısız olursunuz

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

hahahah dostum istemsiz güldüm Kaderin önüne geçemezsin rahat ol
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende rüyamda trenle batı turu yapıyodum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    11

Valla kardeşim olacak bir şey varsa uçağa binmeden de olur Allah korusun ama önceden telaş yapmaya sıkıntıya girmeye gerek yok nitekim olacak olanın önüne geçilmez
    Rüya konusuna gelince de rüyaların tabiri işin ehli kişiler tarafından yapılabilir sadece, örneğin aynı rüyayı gören avrupada bir çobanla türkiyedeki bir çobanın rüyalarının tabirleri farklı olur, kitaplara itibar etmeyiniz Güzel düşünelim herşey güzel olsun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Amedeus35 e katılıyorum. Kötü düşünmemek lazım.

Tecrübe Puanı
    12

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Çoğu arkadaşın da dediği gibi zaten herşey olacağına varır ve kaderin önüne geçilmez.Biraz daha rahatladım diyebilirim.İnşallah sadece benim için değil herkes için en hayırlısı olur ve kazasız belasız gider geliriz.

Acemi Watçı Alperbursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Bende hala vize randevusu bile almadım diye olucak heralde uçağa bindim vizem yok diye kendi kendime kufur ederken ucak otoyola inip bizi birakti amerikaya geldik diye biraz yuruyunce bir baktim istiklaldeyim dolandirildigimi anlayip ucak firmasina küfür ettim acikta kalmis sanirim ahahah ama ruya iste takmaya gerek yok..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)

Bookmarks