İyi akşamlar arkadaşlarÖncelikle bu başlığı açtığımda ne kadar kaygılı olduğumu bilmeyen yoktur herhalde
bugün saat 10 da vize görüşmem vardı klasik dosyalarımı kontrol ettirme ve parmak izi verme aşamalarımdan sonra sıra en heyecanlı ana geldi.Ekranda numaramın yandığını gördüğüm anki heyecanımı bir ben bilir bir Allah
Neyse lafı uzatmıcam konsolosluk görevlisinin yanına gittim ve görüşmem başladı. Arkadaşlar onu bunu bilmem ama güler yüzlü olmak sizi 3746562-0 öne çıkartıyo denendi onaylandı. İlk başta gelen sorular söyle ; Amerikaya ne için gidiyorsun?, nereye gidiyorsun? ilk defa mı yurtdışına çıkıcaksın? ve ne zaman mezun olucaksın sorularını sorduktan sonra sana rastgele bir iki soru daha sorucam dedi ve Türk kültürü hakkında ne biliyosun ve araba sence gerekli mi gibi klasik sorular sordu inanın bana görüşme sırasını beklerken en sevdiğin şarkıcı kimdir gibi sorular bile duydum :d En korktuğum transkript olayında içe açıp bakmadı bile son olarak her konsolosluk görevlisinin kesin sorduğu insan kaçakçılığıyla alakalı belgeyi gösterdi okudun mu dedi ve ne anlattığını sordu. bunu da yanıtladıktan sonra vizemi onayladı good luck dedi ve bu maceram de böylece son bulmuş oldu
Başka herhangi bi konuda sorunuz varsa bütün sorularınızı yanıtlamaya hazırım inanın o kadar korkulucak ve büyütülecek bi olay değil totalde 2 dakika sürdü sürmedi görüşmem. herkese şimdiden bol şans
![]()
Bookmarks