Merhaba arkadaşlar, gitmeden önce buraları heyecanla okumuş birisi olarak(arkaya fon müzigi bile acıyodum be ) ben de elimden geldigince hikayemi sizlere aktarmaya çalışıcam.İnsallah sizlere bi faydası olur.Here we go

Karar verme aşaması ani oldu benim için.Arkadaşlarım 4 kişilik bi grup halinde gitmeye karar vermislerdi ve bana da teklif ettiler.Aklıma ilk gelen şey ne kadar tutacagıydı.Sirketine göre degisir tabi ama yaklasık 6000-7000 arası bi miktar cebinizden cıkıyor hersey dahil aklınızda bulunsun Neyse, fazla detaya girmiyorum, bi sekilde karar verdik sirkete basvurduk.On kayıt ucreti odedik ve surec baslamıs oldu.İs fuarı,isveren görüsmesi,is secimi,pasaport,vize derken hersey halloldu ve gitme zamanı yaklasmaya basladı.Ankara'dan memleketim olan Bursa'ya gidilip aileyle bir hafta kadar vakit gecirilecekti.Onu da yaptık.Ucagımızın oldugu 19 Haziran'dan bi gün önce gidip, birlikte gidecegim arkadasımla onun ablasında kaldık(su cümleyi de nası kurdum).19 Haziran sabaha karsı 4.30 da ucaga bindik ve Türkiye'ye bi daha gelmemek üzere veda ettik.Şaka şaka bi kaç aylıgına.Ha unutmadan ucagimiz Paris aktarmalıydı(paris görmedik demeyiz) ve önce Salt Lake(Utah) hava alanına ordan da Jackson(Wyoming) hava alanına gidicektik.Yaklasık 16 saatlik(aktarmalar da dahil) ucustan sonra Jackson'ın şirin ve tontiş hava alanına indik ve ilk tepkim 'OMFG,WTF is this cold' oldu yani aman yarabbim bu nasıl bir soguktur.

Şimdilik bu kadar, en yakın zamanda devam edicem, esen kalın.