Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: arkadaşlardan tavsiyeler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart arkadaşlardan tavsiyeler

arkadaşlar herkese selam.

bir wat hayalperesti olarak dışarıda okuyabilir miyiz,mba mi yapalım falan derken işin içinden çıkamadım mali durumlardan ötürü.
    en mantıklı olanı turistik geziden ziyade az bir dönüşü de olsa wat kararı almak oldu benim adıma.
    izmir'denim ve united towers ile anlaşmak üzereyim.(yine de başka firma tavsiyelerine açığım.)
    geç kaldığımın ve iş olanaklarının da sınırlı olduğunun bilincindeyim tabii.
    herhalde tek başıma olacağım bu vesileyle wat süresince.(ama benim durumumda olanlarla da iletişime geçebiliriz yani geç kaldığını düşünenlerle falan)
    dil konusunda yds'nin bir anlamı yok ama 70'im var,bir de kazanıp gidemediğim erasmus'un ezikliği.(yani bir tercüman vs.kadar olmasam da langur lungur da olsa konuşabilirim diye düşünüyorum gramer vs.hatalarıyla falan)
    yaş 25 oldu artık yüksek de seneye tez aşamasına geçecek,yani iş arama veya kpss durumundan ötürü gidemeyeceğim 2016'da.bu vesileyse bu sene dananın kuyruğu kopsun istiyorum.
    biliyorum çok gevezelik ettim ama bu işi tek başıma kotarabilir miyim,büyük ihtimalle colorado,wyoming,philly gibi lokasyonlardan bahsetti united towers'daki danışman,ama pek iş seçme şansımın da olmayacağını ekleyerek.
    gidersem işverenin iflası,parasızlık,racism,tek başına gitmenin sorunları vs. gibilerinden hangileri karşıma çıkabilir?

deneyimli watçılardan ve izmir için 2015 haziran wat yapmayı düşünen arkadaşlardan görüşlerini alırsam çok sevinirim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

abi diyeyim malum 5 yaş büyüksün. öncelikle bu iş için hem yaş olarak hem de mevsim olarak geç kalmış olman üzücü. benim tek tavsiyem her ne olursa olsun gidin. gittiğiniz yerde öğrenci sayısı 30dan düşük olmasın tek tavsiyem bu. onun dışında ben de tek başıma gittim hiçbir sıkıntı yaşamadım. travel kısmında da romanyalı bir kız arkadaşımla çıktım gayet güzeldi. çalıştığın yerde kafana ve planına uygun birini bulursan başka sıkıntın kalmaz kanımca.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tuco haklısın dostum biraz yaş olarak geç kaldım,araya askerlik (1 yıl) ve çalışma (8 ay) girdi.yükseğe başlayınca da rivayet sanki wat yapılamaz yönünde diye pek ilişmedim.şimdi işin aslını öğrenince gidesim geldi bakalım.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bir sirkete bagli kalma , tum sirketlere ulas ve ellerindeki isleri sor sana su eyalet bu sehirde is var demesinler. direk isin detayina kadar , hangi firmada , nerede , hangi pozisyon , saatlik ne kada , konaklama ne kadar gibi detaylarin oldugu is detaylarini sunsunlar. Bu is detaylarini sunmayan sirketi de da salla bence. Sana sunulan islerden hangisini begeniyorsan o isi sunan sirkete git ve kaydol. Kaydolmadan evvel o isin kesin olarak bos oldugunu teyit ettir. Ingilizce seviyeni test etsinler ve ise uygun goruluyorsan kaydini yaptir. Hizlica bugunden itibaren basla bunu yapmaya.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)