Arkadaşlar ben iş sözleşmesini imzalayıp gönderdim. şu ds 2009 belgesi ne zaman gelir bide vizeye girmeden şimdiden uçak bileti almalımıyım çok fark ediyor mu fiyatlar
Arkadaşlar ben iş sözleşmesini imzalayıp gönderdim. şu ds 2009 belgesi ne zaman gelir bide vizeye girmeden şimdiden uçak bileti almalımıyım çok fark ediyor mu fiyatlar
DS 2009 formunun gelmesi hangi şirketle anlaştığına bağlı, evrakları Amerika'ya toplu mu gönderecek yoksa belirli periyotlarla mı gönderiyor...
Benim formum yaklaşık 15günde geldi mesela.
fiyatlarda mayis ayina kadar buyuk degisiklikler olmaz , benzer seyreder.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Peki o zaman acele etmeye gerek yok şimdiden beklemede kalayım
su siralar cok uygun bir bilet bulursaniz atlayin tabi. Bunu da unutmamak lazim.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
560 dolara british airway den bilet buldum gidiş istanbul-jfk Dönüşte los angeles- istanbul sizce fiyat uygun mu![]()
Bence gayet uygun.Ama genelde millet dönüşü jfk'dan ayarlayıp travel kısmını new yorkta tamamlarlar da sen öyle bi olaya girmemişsin ki kesinlikle tavsiye ederdim.Bende biletimi bugün aldım 550 euro ya senin güzergah ile aynı ama dönüş jfk üzeri.değiştirme ihtimalin varsa bir daha düşün derim![]()
uçak firmlarının kendi sitelerinden yada expedia gidi sitelerden uçak biletlerini bakıp alabilirsiniz , geçen sene firma çok saçma aktarmalarla saçma fiyatlar söliyince gidip direk thyde almıştım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks