benım ds forumum cıktıgını soyluyorlar ama ben ds formu ıcın bır ucret henuz yatırmadım ayrıca ısımıde almıstım on kayıt ucretı dısında bır ucret yatırmadım ve vıze randevusuda almadım

SOZLESMEMDE YAZAN BIR KISIM:

katılımcının ıs yerlestırmesının gerceklesmesı ve/veya ds 2019 forumunun yayımlanmıs olması kesın kayıt asamasının tamamlanması olrk kbl edılır.Katılımcının kesın kayıt asamasından sonra vıze basvursuna kdr gececk sure ıcerısınde hangı sebeple olursa olsun kaydını ıptal etmesı durumunda odemıs oldugu ucretlerden 750dolar kesıntı yapıldıktan sonra gerı kalan ucret sponsordan gelecek ıadelere paralel olrk odenır.katılımca boyle bır durumda ılgılı kesıntıyı karsılayacak kdr bır ucretı yatırmıs bulunmuyorsa bunu ıptalden sonrakı 15 gun ıcerısınde tamamlayacagını kabul eder

SOZLESMEDE DS FORMU YAYINLANMA SURECININ BASLAMASI ICIN EN AZ 1000 DOLARLIK KISMIN ODENMESI ZORUNLU OLDUGU BU ODEMEN SONRA SURECIN BASLAYACAGI ACIK SEKILDE YAZIYOR AMA BANA PROGRAM IPTALINDEN BAHSETTIGIMDE DS 2019 FORMUMUN COKTAN ULASTIGI SOYLENDI BURDA BUYUK BIR CELISKI VAR