Sadece onkayit ücretini ödedim ama aile durmlrndn g gidemeyecegim ve şirket bana bu yüzden 700dolar ceza çıkardı ödeyecek durumum yok ihtarname yollanacagina dair msj geldi acl yardım.a ihtiyacım var
Sadece onkayit ücretini ödedim ama aile durmlrndn g gidemeyecegim ve şirket bana bu yüzden 700dolar ceza çıkardı ödeyecek durumum yok ihtarname yollanacagina dair msj geldi acl yardım.a ihtiyacım var
Bana 100lira bide adres ver sana borçlu çıkartıyım onları
Arkadaslar suan bu ucretı odemem sartı oyle yazıyor anlasmada sanırım yınede mecburimi yoksa acaba korkutmaya calısıyorlar yada blöfmü yapıolar
sözleşmenin detaylarına ihtiyacımız var ama bu en kötü ihtimal hatta bence oyle bir şart koymamışlardır. okuman gerekirdi ona ulaş ve ilgilenecek olan arkadaşlar muhakkak çıkar, olmadı bana at ben bi okuyayım ceza durumları nedir.
--Benim bilgim sudur: en kotu ihtimal ön kayıt ücretin yanar bu durumda üstüne bilmem kaç küsür dolar yok artık..ama sözleşme önemli imza attıysan:/
normalde benim bildiğim önkayıt ücretini alamazsın o kadar ama üstüne para istemek saçma geldi. sözleşmeyi okuman gerek.
is secimi yaptin mi ? o zaman daha fazlasini talep ederler , ama is secimi yapiladiysa herhangi bir ekstra para talep edilmez normalde. Tabiki sozlesme sartlari da onemli . Eger yakininda bir avukat varsa tanidigin ona bir sozlesmeyi goter sana daha dogru bilgiler verecektir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
benım ds forumum cıktıgını soyluyorlar ama ben ds formu ıcın bır ucret henuz yatırmadım ayrıca ısımıde almıstım on kayıt ucretı dısında bır ucret yatırmadım ve vıze randevusuda almadım
SOZLESMEMDE YAZAN BIR KISIM:
katılımcının ıs yerlestırmesının gerceklesmesı ve/veya ds 2019 forumunun yayımlanmıs olması kesın kayıt asamasının tamamlanması olrk kbl edılır.Katılımcının kesın kayıt asamasından sonra vıze basvursuna kdr gececk sure ıcerısınde hangı sebeple olursa olsun kaydını ıptal etmesı durumunda odemıs oldugu ucretlerden 750dolar kesıntı yapıldıktan sonra gerı kalan ucret sponsordan gelecek ıadelere paralel olrk odenır.katılımca boyle bır durumda ılgılı kesıntıyı karsılayacak kdr bır ucretı yatırmıs bulunmuyorsa bunu ıptalden sonrakı 15 gun ıcerısınde tamamlayacagını kabul eder
SOZLESMEDE DS FORMU YAYINLANMA SURECININ BASLAMASI ICIN EN AZ 1000 DOLARLIK KISMIN ODENMESI ZORUNLU OLDUGU BU ODEMEN SONRA SURECIN BASLAYACAGI ACIK SEKILDE YAZIYOR AMA BANA PROGRAM IPTALINDEN BAHSETTIGIMDE DS 2019 FORMUMUN COKTAN ULASTIGI SOYLENDI BURDA BUYUK BIR CELISKI VAR
iyide sen haksız olsan dahi 700 usd kesip gerisini vericeklermiş. hadi diyelim sen hatalısın 300 odemışsın üzerine 400 isteseler mantıklı ama üzerine 700 demişler...
--Ve sen tam ücretini yatırmadan ds cıkmayacagını söylemişsin... Seni baskılıyorlar sanırım.. Sözleşmeni al git hukuk fakültesine hocayla konuş.. muhtemelen yaptıkları baskı kurmak...
*Ben deniz olsam yerinde dava açmalarını isterdim hatta evimin adresini de güncellerdim ki icra gelecekse zorlanmasın diye![]()
On kayıtı ödediğim için önkayıt ucreti düşürüldü 500küsür gibi birsey isteniyor söZleşmede 1000dolar yatırılmada ds süreci baslamaz diyor fakat ben yatırmama ragmen vazgectımı soyleyınce snn ds numaran geldi diyor brn ücreti odemeden nası alabilirler belki ben vazgecicem bu mantıkszlık sonrada ödemeye mecbr bırakıyorlr
En başta sözleşmede yazan neyse o oluyor. Bu sene benim de gideceğim arkadaş vazgeçti. 500$ ödeyecek oda.
anladim gecmiste de bu durum yapildi . Cakal sirketler bunu yapar. Sirketine sunu soyle , hangi sponsordan ds 2019 belgesinin cikartildigini sor ve sunu da ekle ds 2019 belgesinin numarasini iste. Numara vermemekte israr ederlerse sunu da en son soyle ,ds 2019 belgesini sana vermedikleri ya da gostermedikleri surece parayi yatirmayacagini belirt ve ds 2019 belgesinin senin iptal etmek istedigin tarihten once basilmis olmasi gerektigini belirt. Senden para koparmak icin yapilmis bir tzak. Gecen sene de bir iki firma ayni seyi ogrenciler de denedi ancak basarili olamadilar![]()
tamam cok tesekkurler denıyecegım
haa sunu da ekleyeyim , muhtemelen sen is secmedin ve is sozlesmesini imzalamadin. Bu durumda zaten ds 2019 u basamazlar. Sen is secip is sozlesmesini imzalamak zorundasin ds 2019 cikartmak icin. Diyelimki senin adina ds 2019 belgesi cikartilmis o zaman evrakta sahtecilik ortaya cikar. Bunu hem konsolosluk , hem Amerikan Devletine hem de ulkemizde mahkemelere bildirebilirsin. Dolayisiyla topluca coker firma. Tabiki bu soylediklerim senin is sozlesmesini imzalamadigin surece gecerli.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks