Arkadaşlar hepinize merhaba.Siteye yeni üye oldum ve nasipse bu yaz Cape Cod barnstable da Burger King de Çalışıcam. Fakat biraz araştırdım ve konaklama ücretlerinin çok fazla olduğunu duydum. Bir fikri olan varmı ? Ya da bu civarda çalışacak olan ?
Arkadaşlar hepinize merhaba.Siteye yeni üye oldum ve nasipse bu yaz Cape Cod barnstable da Burger King de Çalışıcam. Fakat biraz araştırdım ve konaklama ücretlerinin çok fazla olduğunu duydum. Bir fikri olan varmı ? Ya da bu civarda çalışacak olan ?
isin belliyse konaklaman da belli olmali. Konaklama ucretini bilmiyor musun?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Hayir belli degil o henuz
bende ayni bolgeye gidiyorum,sanirim konaklama vermiyor iş veren,sana tavsiyem oda kiralaman,craiglist yardimci olabilir bu konuda sana
qevende sanırım bize yakın iş teklifleri geliyor sürekli şirketimiz aynı büyük ihtimalle : ) ben de bu bölgeden iş teklifi aldım kentucket adasında yakın sanırım bilgi toplayabildin mi bölge hakkında bana yardımcı olabilir misin ?
dennis bolgesinde olacagim ben,bostona 1 saat uzaklikta bir bolge,sahil bölgesinde oteller filan var orada 2.iş bulabilirim diye dusunuyorum,ayrica sahil bolgesinden oda kiralamayi dusunuyoruz,bisiklet ile 20 dk filan surecek isyerine sende boyle biseyler yapabilirsin
bana özelden faceni yollayabilir misin iletişime geçelim birbirimize destek oluruz
craiglist ten bakabilirsiniz ancak konaklama bulmaniz zor , full programa kaydoldugunuz icin siz degil bunlar sirketiniz dusunecek. Size konaklama ayarlamak zorunda. Muhtemelen fiyati 80-100 arasi olacaktir haftalik.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Selam Arkadaşlar. Ben de bu yaz Cape Cod'dayım iletişime geçelim.
2015 Cape Cod,Massachusetts.Cape Cod'cular toplansınbhnbbm(et)gmail.com
Sazor dostum büyük ihtimalle aynı şubeye gidicez benim de tek sıkıntım kira maaraflarıydı onu da çözünce tamamen kafam rahatlayacak , iletişimde olalım
sizler hangi şirketle gidiyorsunuz bende cape cod un sonundaki prowincetowndayım
birde uçak biletini nasıl almayı duşunuyorsunuz ?
Turenn iletisime gecelim samet zorlu dokuz eylul universitesi
Cape Cod / Barnstable iletişime geçelim
Mustafa Türen ben de beyler istanbul üniversitesi
Arkadaşlar bende Chatham bölgesine gidiyorum ve baya araştırma yaptım ama konaklamalar gerçekten çok pahalı. Haftalık ortalama 130 $ ödemeniz gerekiyor. Benim size tavsiyem aynı bölgeye gidecek 4 5 kişi bulursanız beraber eve çıkmanız ya da craiglistten oda bakıcaksınız. Ben kimseyi bulamadığım için Motel buldum haftalık 130$ oraya rezervasyon yaptıracağım. Herkese bol şans beyler![]()
Üç beş kişi bulup bi eve çıkmak en mantıklısı sanırım yoksa 130 dolar çok ciddi bi miktar ne kazanıcaz da ne harcıcaz o kadar parayı kiraya vericez
Barnstable , MA 2015
Yani 3 kişi çok az çünkü faturaları da düşünürsen baya pahalı olabilir. O yüzden 4 5 kişi olmakta fayda var. Bu arada saatlik ücretiniz ne kadar ?
9 dolardı overtime ile 40 saate kadar çıkıyor haftalık saat
Barnstable , MA 2015
o zaman cape cod dakiler olarak iletişime geçelim
Cape Cod / Barnstable iletişime geçelim
Beyler en temizi bi whatsapp grubu kuralım sürekli iletişim halinde oluruz o şekilde eğer ucuza getirirsek şu konaklama olayını çok iyi olur hepimiz için
Barnstable , MA 2015
Aynen whatsapp kuralım mantıklı, facebooktan yazalım numaraları.
2015 Cape Cod,Massachusetts.Cape Cod'cular toplansınbhnbbm(et)gmail.com
Ben de Cape Cod South Yarmouth'ta olacağım aynı bölgeye giden varsa iletişime geçebilir.![]()
ben de cape cod chatham'dayım ve konaklamayı kendim bulmam gerekiyor :/
ben de cape cod'tayım south dennis
Cape Cod, South Dennis ve Stop&Shop supermarket hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks