Merhaba arkadaşlar bende bu yaz Wisconsin Dells te Noah's Ark ta olucam. Umarım hepimiz için harika bi deneyim olur![]()
Merhaba arkadaşlar bende bu yaz Wisconsin Dells te Noah's Ark ta olucam. Umarım hepimiz için harika bi deneyim olur![]()
Alabama Brett Robinson
İki arkadaş Minnesota Detroit Lakes'de Fair Hills Resort'a gidiyoruz. Housekeeper olarak. Aynı yere gidecek veya geçmişten tecrübesi olan arkadaşlarla tanışmak isteriz &
Konu Sevenpacer tarafından (14-02-2015 Saat 02:40 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: edit
merhaba arkadaslar bende bu yaz U.S. AQUATICS viginia da lifeguard olucam daha önce giden ve bilgisi olan var mı bölge nasıl?
Virginia Beach Dayss inn'deyim. Aynı bölgeden varsa iletişime gecebiliriz![]()
Selam Gençlik. Bu yaz Hyannis Cape Cod/Massachusetts'deyim. Yakın yere gideceklerle iletişimde olalım.
2015 Cape Cod,Massachusetts.Cape Cod'cular toplansınbhnbbm(et)gmail.com
arkadaşlar merhaba 2015 yazı için job offer aldım self gidicem , uygun fiyatlı bir şirket arıyorum şu anda en uygun fiyatlı şirket neresidir? bilgi sahibi olan birisi burada paylaşabilirse çok sevinirim
ben de massachusets, cape cod, chatham a gidiyorumbiraz ıssız gözüküyor, umarım iyi bir yaz geçiririm
![]()
işimi almış bulunmaktayım Forever resort ama hala birini bulamadımşimdi sırada vize var
![]()
Yaklaşık 4 saattir Washington dayım soracaklarinizi sorun Wi-Fi bulunca cevaplarım![]()
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks