Her isyerinin zorluk seviyesi farkli olabilir ancak wat olarak ben iki cesit cankurtaranlik gordum.Biri buyuk eglence merkezlerindeki cankurtaranlik digeri apartman ve sitelerin havuzlarindaki cankurtaranlar.
Eglence merkezi / Aqua parklardaki cankurtaranlar genellikle scan dedigimiz kafalarini durmadan belli bir sure icerisinde cevirip tekrar ayni noktalara bakar.Bu tur parklarda ayni anda bircok cankurtaran bulundugu icin bulundugunuz bolge devamli degisir daha cok zencilesebilirsiniz cunku yarim saat suda yarim saat golgede sonra kaydiraklarin tepesine vs gezersiniz ancak mola imkani daha fazladir.
Ikinci cesit apartman ve sitelerin havuzlarinda calismak.Bu tarz islerde gordugum kadariyla daha fazla para kazanabilirsiniz haftada 6-7 gun calisiyordu bizim apartmann cankurtaranlari.Ancak bu islerin handikapi genellikle yalnz calismaktir,semsiyenin altinda sabahtan aksama kadar bos bos oturur gelen giden olmayabilir yani daha rahat ve sıkıcıdır.

Tabi bu yazdklarim benim kisisel dusuncelerimdir.Bastan dedigim gibi bunlar calistiginiz yere gore degisiklik gosterrbilir.