Uploaded with ImageShack.us
![]()
Ayrıca Duval Square - Key Westten canlı kamera bağlantısı için...
Key West Florida Webcams
Key West Hakkında Tanıtım videosu...
Key West Information Video Island Tour Keywest Florida Videos
ilk semihle ben gidiyoruz sanırım 8 haziranda,gidince yazarız nelerle karşılaşacağınızı
arkadaşlar bu yaz bende keyweste gidiyorum izlenimler nasıl bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim...
arkadaslar ben florida key westte hard rock cafe de calısıcam 2011yazında.oraya gıdeceklerın bana msj atmasını beklıyorum
merhaba arkadaşlar ben marathon publix te çalışıyorum.. yeni gelen arkadaşların veya burada olanların soracakları varsa yardımcı olmaya çalışabilirim
selam beyler adım yunus bende bu sene key west yolcusuyum publix marketinde çalışıcam![]()
daha önce o markette çalışmış birisiyle konusabılme imkanın oldumu peki iş verenlerle ilgili calisma sartlarıyla ılgılı falan fılan ne olursa. nasıp olursa bende bu yaz publıx de calısıcam varsa bilgin paylasırsan bnmle sevinirim
publix isine yillar once gidenleri hatirliyorum ama son birkac yildir gideni duymamistim. O yuzden bilgi bulmaniz zor. Yine de is sozlesmesinde size sunulan sartlara bakarak kararinizi verebilirsiniz. Bolge guzel ve turistik o acidan cekinmeyin. Biraz sicak olsa da gayet guzel bir bolgeye gidiyorsunuz.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Genel olarak Florida tarafına giden pek yok galıba bi net bilgi bulamadım yada ben bakmayı bilmiyorum . güzel bi yer demiş olmanız bile iyi geldi desem yeridir .
arkadaşlar bu yaz bende keywest e turistik amaçla uğramayı düşünüyorum.
ben de 2007de Destin de cankurtaran olarak çalışmıştım![]()
15 hazirandan itibaren destin publix'te işe başlıyorum . Aynı bölgede çalıştığımız arkadaşlarla tanışmak isterim. 10 haziran da yolcuyum.![]()
publix bence güzel seçim olmuş. ordan çok alışveriş yapmışlığım vardır. Miramar'a yakındır.
Bu yaz araba kiralayıp destin ve orlando,miami ve key west tarafına gezmeye geleceğim publix e uğrama şansım yüksek oraya ayağımız alışkındır...belki görüşme şansımız da olabilir.işler nasıl gidiyor publix'de?
Konu fatih26 tarafından (22-07-2015 Saat 02:19 AM ) değiştirilmiştir.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks