Şuan ocean cityde olup ev bulan var mı ben 20 sinde ordayım hala kalacak yerimiz yok
Bilgilendirirsen çok sevinirim gerçekten iyi yolculuklar şimdiden![]()
Maryland, Baltimore'a salı günü lifeguard olarak gidiyorum. Tanyard Springs adlı site havuzunda çalışacağım. Şirketim de High Sierra Pools. Her şey hazır artık. Gitmeyi bekliyorum sadece. Orada olacak arkadaşlar varsa tavsiyelere açığım.
Merhabalar
Bende continental pools ile maryland-savage sirketim. Bu pazar gunu test icin Eskisehire gelecekler havuzda olacakmis daha once lifeguard olarak giden var mi bu sirketle ? Yazili sinav oldunuz mu ? Belge nasil aldiniz ? Nereye gidecegimiz bu eyalette nasil belli oluyor biz secebiliyor muyuz ? Nerede kaldiniz ? Aklimda binbir turlu soru var cevap yazarsaniz cok sevinirim...![]()
![]()
Belge almak icin once yuzme testini geciyorsunuz. Daha sonra size gosterilen ilkyardim testini geciyorsunuz. Bunun disinda yine size cankurtaranlik ve ilkyardimla alakali ogretilenlerden yazili sinav oluyorsunuz. Benim cevremdeki lifeguardlar bu sureclerden sonra belgelerini aldi. Ancak cok kasma cunku alamayana denk gelmedim. ozellikle yazili ve ilkyardim testlerini gecemeyeni gormedim. Bolgeyi isveren belirler. Ancak isveren icin uygun birden fazla lokasyon varsa size nereye gitmek istiyorsunuz diye sorabilir. Sizin istediginiz yere gonderebilir. Gerci Maryland ve Virginia bolgeleri neredeyse ayni sayilir. O iki bolgedeki havuzlardan hangisine gitseniz cok bisey degismez gibi geliyor.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Tesekkur ederim cevabiniz icin gecmis yillarca giden arkadaslarim varsa onlarla yazarsalar sevinirimnerede kaldiklarini , secme hakkimiz olursa hangi sehri secmemiz gerektigini , ulasimi nasil sagladigini.... Simdiden yine tesekkur ederim
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks