Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 41 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2015 Yazı için Ankara'dan WaT yapacak arkadaşlar

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle şunu belirteyim , Work and Travel maliyetlerinin ne kadar olduğunu bilen biri olarak bu sene için 2050-2100 dolar gibi fiyatı kim çekerse görüşüm aynıdır , bu adeta soygundur. Soygun kelimesinin de Mecazi olarak kullanıldığını belirtmeme gerek yok heralde. Herkes üniversite öğrencisi burada. Bu tamamen benim görüşümdür , bir başkası benim için 2100-2050 dolarlar çok uygundur diyebilir. Bu da normaldir. Kaydolmuş kişiler de bu paraları normal bulmuş ki kaydolmuşlar. Ben şu an kaydolsaydım bu paralara asla ve asla kaydolmazdım. Bunu söylemek de benim hakkımdır. Ben herhangi bir şirkete kaıt yaptırmazdım demiyorum , kim bu fiyatları çekerse kaydolmazdım diyorum. Dolayısıyla bu yazdıklarımı kişiselleştirme çabasına girmeyin.

Bu arada seni son kez uyarıyorum , forum içerisinde ısrarla şirket ismi yazıp yönlendirme çabası içerisindesin.En azından dışarıdan bu şekilde görülmekte. Tekrarı halinde herhangi bir uyarı yapmadan siteden uzaklaştırılacaksın. Bu forum neredeyse 10 senedir aktif ve hiçbir dönemde hiçbir firma için bu katı yaklaşımımızı bozmadık. Bundan sonra da ayn şekilde uygulanacaktır. Son bir şey daha eklemek istiyorum , bundan sonraki mesajlarınızda aynı tartışmayı sürdürmeyip konu bütünlüğü içinde yazılar yazarsanız sevinirim. Aksi halde yazdığınız mesajlar silinecektir. İyi Forumlar.
    İlk iki sayfaya baktım 1,2,3,4,5,8,10,14,15,16,27 numaralı mesajlarda direkt olarak firma ismi var. Ben bil hassa yazmıyorum ama o insanlara aynı şekilde boyle bir uyarı gittimi? istersen özelden sana öğrenci belgemi göndereyim benim şirketle alakam yok burada insanlara dogru bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. forum genelinde inanılmaz bir isim trafiği var evet bence de hepsi engellensin.

Teşekkür ederim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Senin söyledğin mesajlarda.Ben şu şirkete kayoldum ,ya da şu şirketle şunun arasında kaldım dışında bir yazı göremezsin. Bunlar da reklam değildir. Ayrıca bu mesajlarda , sen ve diğer banladığım 3 şahsiyetin yazdıkları gibi bu firma şunu şunu yapıyor , süper firma. Çok iyi mutlaka katılın tarzı yorumlara rastlayamazsın. Madem ki bu forum reklam yapmak için çok ideal bir yer , o zaman kuralına göre gelir sitede reklamınızı verirsiniz. Maelesef ki defalarca uyarıldın ama vazgeçmedin, bu nedenle siteden uzaklaştırılacaksın.
    Konu ozgursum tarafından (02-01-2015 Saat 04:09 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhabalar;
    Ben de Ankara'da oturuyorum, o yüzden önceliğim Ankara'dan bir firma bulmak . Ailem şirketle yüzyüze görüşeme yapmak konusunda ısrarcı biraz. Güvenilir bir yer olmasını istiyorlar.
    Ben de şirket araştırıyorum. iş fuarı düzenleyen firma var mı bilen?
    Konu ozgursum tarafından (10-01-2015 Saat 11:21 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bircok firma fuar duzenliyor. Hepsiyle gorusmeye calis. Fuar yapip yapmadiklarini sor ayrica fuarlarina gelecek isleri de sor. Sana kesin is ismi veremeyen sirketi salla.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kanka bende self gitmeyi düşünüyorum ama nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bazı kişiler wat için bu yıl geç kaldığımı söylüyolar iyi işler kapıldı diyolar doğru mu

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

valla ekimde kayit olup da muhtesem sponsorlardan konaklamasiz isleri alanlari gorunce hic de iyi isler kapildi diye birsey yok diyebilirim. Bulabildigin tum firmalari gez , ve ellerindeki bos kontenjanli isleri sor. Hangisini begenirsen oraya kaydol. Sana genel is listesi degil , kesin olarak yerlesim yapabilecekleri bos kontenjanli is listesi vermeliler. Begenirsen bir isi , sirkete bu is icin kaydoluyorum diye de belirt.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

elimde 6600-7600 tl arası bi miktar var ailemle aram bozuk parayı tamamlamıyorlar bu parayla nasıl gidebilirim hangi firmalar bana daha uygun olur

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

su an elinde isleri olan ve fiyati 1700-1800 dolar olan fiyatlar mevcut. Bunlarla gorusebilirsin. 1800 ustunu onermem acikcasi senin acindan. Bulabildigin tum firmalari ara olsun bitsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bana bildiğin yerler varsa özelden msj atabilir misin okulumdan dolayıda çoğu yer sıkıntı çıkarı ve daha 1800 Doların altında yer bulamadım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Haziranda sea isle city ye yolculuk buraya giden yada yakın çevreye giden biri varsa hAberleşelim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)