Öncelikle şunu belirteyim , Work and Travel maliyetlerinin ne kadar olduğunu bilen biri olarak bu sene için 2050-2100 dolar gibi fiyatı kim çekerse görüşüm aynıdır , bu adeta soygundur. Soygun kelimesinin de Mecazi olarak kullanıldığını belirtmeme gerek yok heralde. Herkes üniversite öğrencisi burada. Bu tamamen benim görüşümdür , bir başkası benim için 2100-2050 dolarlar çok uygundur diyebilir. Bu da normaldir. Kaydolmuş kişiler de bu paraları normal bulmuş ki kaydolmuşlar. Ben şu an kaydolsaydım bu paralara asla ve asla kaydolmazdım. Bunu söylemek de benim hakkımdır. Ben herhangi bir şirkete kaıt yaptırmazdım demiyorum , kim bu fiyatları çekerse kaydolmazdım diyorum. Dolayısıyla bu yazdıklarımı kişiselleştirme çabasına girmeyin.
Bu arada seni son kez uyarıyorum , forum içerisinde ısrarla şirket ismi yazıp yönlendirme çabası içerisindesin.En azından dışarıdan bu şekilde görülmekte. Tekrarı halinde herhangi bir uyarı yapmadan siteden uzaklaştırılacaksın. Bu forum neredeyse 10 senedir aktif ve hiçbir dönemde hiçbir firma için bu katı yaklaşımımızı bozmadık. Bundan sonra da ayn şekilde uygulanacaktır. Son bir şey daha eklemek istiyorum , bundan sonraki mesajlarınızda aynı tartışmayı sürdürmeyip konu bütünlüğü içinde yazılar yazarsanız sevinirim. Aksi halde yazdığınız mesajlar silinecektir. İyi Forumlar.
Bookmarks