Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bira Bar ve Alkol 19 Yaşında

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Bira Bar ve Alkol 19 Yaşında

Merhaba Arkadaşlar Yaşım 19 Bu yaz Amerikada 20 yaşında olcam.Amerikada içki içme yaşının 21 olduğunu öğrenince şok oldum Ben birasız ve barsız yapamam.Önerileriniz neler

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Birayı 21 yaşından büyük birine aldırıp evinde içersin. Daha sonra 21 yaş altındakileri de alan bara gider içki içmeden eğlenirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çok garip 20 yaşında koskoca adam başkasına bira aldırıyor, normal barlara giremiyor....Amerikalılar geç gelişiyor herhalde

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı doukan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok garip 20 yaşında koskoca adam başkasına bira aldırıyor, normal barlara giremiyor....Amerikalılar geç gelişiyor herhalde
    Dostum amerika cok muhafazakar bi yer )) saka biyama oranin gencleri abarttigi icin bu sekilde kural varmis. 21 yasimdsm buyuk binine aldir evde ic ama aliskende dikkat et sen yaninda oluncs kasada satmiyolar bazen ayri kasalara gidin. + bazi clublere girebilirsin ama alkol alamazsin birisi alip sana verirse ve icerken yakalanirsan direk polise verirler ( diye duydum emin degilim )

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Kasada 21 yasindan buyuk birinin yaninda olursan senin de kimligini sorarlar. Sonra alamazsin. O kesin. Clublarda da genelde 21 yasindan kucuklere farkli renkte bi bileklik gibi bir sey veriyorlar. Onunla icki icerken body guardlar gorurse, sansin varsa disari atilirsin, adamlar ciddiyse, polise kadar yolu var. O yuzden risk almani pek tavsiye etmem. Bunun yaninda parkta bahcede sokakta falan elinde bira sisesiyle gezme. Her an karsina bi polis cikabilir ve basin derde girebilir. Bardakta icmek en iyisi.
    ""Let the game begin""

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

En iyisi içmemek sonuçta elzem değil diye düşünüyorum

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasada 21 yasindan buyuk birinin yaninda olursan senin de kimligini sorarlar. Sonra alamazsin. O kesin. Clublarda da genelde 21 yasindan kucuklere farkli renkte bi bileklik gibi bir sey veriyorlar. Onunla icki icerken body guardlar gorurse, sansin varsa disari atilirsin, adamlar ciddiyse, polise kadar yolu var. O yuzden risk almani pek tavsiye etmem. Bunun yaninda parkta bahcede sokakta falan elinde bira sisesiyle gezme. Her an karsina bi polis cikabilir ve basin derde girebilir. Bardakta icmek en iyisi.
    Dostum bardak demişsin ama bir anımı anlatmak istedim. Yolda yürürken siyah bir arkadaş arizona tea (olması lazım) kutusunu boşaltım alkol koymuş. Nasıl oldu anlamıyorum belki konuşmalarındandır ama polis bunu anladı ve direk elemanın yanına gitti konuştular uzun süre ben uzaklaştım sonra. Garantici olmak isterseniz hiç içme olayına girmeyin derim. Evde yada sitelerdeki parklarda falan içilebilir.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı kaanmert92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bardak demişsin ama bir anımı anlatmak istedim. Yolda yürürken siyah bir arkadaş arizona tea (olması lazım) kutusunu boşaltım alkol koymuş. Nasıl oldu anlamıyorum belki konuşmalarındandır ama polis bunu anladı ve direk elemanın yanına gitti konuştular uzun süre ben uzaklaştım sonra. Garantici olmak isterseniz hiç içme olayına girmeyin derim. Evde yada sitelerdeki parklarda falan içilebilir.
    Kesinlikle katılıyorum sana.Adamlar çok dikkatli alkol konusunda.Bir gün ben de gece 3'te arabayla işten dönüyorum.Birden polis geldi durdurdu.Adam diyor ki seni bi kaç mildir takip ediyorum, alkollü olduğunu düşünüyorum test yapıcaz falan.Yan koltukta da kola şişesi var.Üstümde iş kıyafeti olmasına rağmen polis baya dikkatli davrandı.Sonra ben getir aleti üflicem kasma boşu boşuna diye baya ısrar edince, abi salmıştı.Yani kısacası dikkatli olalım arkadaşlar.
    ""Let the game begin""

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı xokaanxo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasinin pasaportuyla gir anlamiyolarr ;
    Iste aynen bu tavsiyeyi alan arkadasim 2011 temmuz ayinda bara abisinin pasaportu ile girmek istedi , kapidaki gorevli farkli kisi oldugunu anlayinca polisi cagirdi.Arkadasim polise pasaportlarini karistirdigini yanlis pasaportu aldigini soyledi ve abisi gelene kadar da bekletildi. Abisinin pasaportu olmasi , ayni evde yasamasi vs gibi sanslardan dolayi polis bir islem yapmadi.

Uzun lafin kisasi diger ogrencilerin basina is acilabilecek durumlari , akillilikmis gibi onermek yanlistir. Bir kural varsa o kurala uymalisiniz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)