Merhaba aradaşlar iyi forumlar. Herkes hangi şirkete ne kadar ücret ödediğini paylaşırsa yeni gidecek olanlara bir fikir verir diye düşünüyorum.
Merhaba aradaşlar iyi forumlar. Herkes hangi şirkete ne kadar ücret ödediğini paylaşırsa yeni gidecek olanlara bir fikir verir diye düşünüyorum.
sirketlerin surekli fiyatlari degismektedir. Eylul ayindaki fiyatlarla simdiki arasinda 150-200 dolarlik farklar var. Ocak ayindan itibaren dha da artacaktir. Yani kisacasi sirketleri tek tek arayip guncel fiyatlari ogrenmek gerekir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben united towersa 1900 dolara kayıt oldum..31 ocaktan once ücerti tamamlarsam 1800 dolar ödeyecegimi söylediler..
Firma reklamlarını yapmazsak daha iyi.
---wat where amazing happens---
Kardeşim 1 gününü ayır gez bütün şirketleri. İzmirde hepsi kıbrıs şehitlerinde mesela 1 gün yeter gezmeye konuş içine sinene git. Fiyat 1600-1900$ arası bişi olur (NOT: Bu fiyat sadece şirkte verceğin tabikide gitmek için 4bin Dolar gibi bir gider olur sanırım )
merhabalar, istanbul ya da Ankara'da iş fuarı yapan şirket var mı bildiğiniz?
Forum uzerinde sirket isminin verilmesine musade etmiyoruz. Uyanik sirketler manupile etmeye kalkiyor. Sen bulabildigin tum firmalari ara ve sor fuarlarini. Benim bildigim 4-5 sirket var subatta fuar yapacak ve isleri bos olan.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks