Bu CIEE mülakatından ayrı olarak işverenimiz felan bizi mülakata sokacak mı ? Şimdi CIEE'den Advanced olmamıza rağmen Upper aldık , hiçbir şekilde advanced bir işe girme olanağımız kalmıyor mu ?
Bu CIEE mülakatından ayrı olarak işverenimiz felan bizi mülakata sokacak mı ? Şimdi CIEE'den Advanced olmamıza rağmen Upper aldık , hiçbir şekilde advanced bir işe girme olanağımız kalmıyor mu ?
merhaba..bende aynı işi aldım ..hadi hayırlısı..
Mrb arkadaşlar, önümüzde ki hafta salıya kadar sınava girmem gerekiyor. Bu dönemde katılacak olan arkadaşlar varsa soru paylaşımı yapabilirler mi..
Bu hafta katılanlara ne sordular
bilmiyorum. bende soru paylaşırlar diye bekliyorum ama henüz giren yok galiba.
Onemli olan u mulakati gecmen , tabiki iyi bir seviye ile gecmen iyi olur ancak burda upper cikarsan advanced ise girebilirsin. Bunun kararini sirketin ve danismanin verecek. Onlar o is icin yeterli ingilizcenin oldugunu dusunurse o isin gorusmesine sokarlar seni.
Ben de bu hafta gorusmeye gireni duymadim hic , bugun yarin girecek bir iki kisi var ama onlar da daha yapmadilar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Selam gençler,
Cevaplarken dikkat etmeniz gereken şeylerin başında, soruların herhangi bir doğru cevabının olmadığıdır. Aklınıza o an nasıl geliyorsa soru o şekilde cevaplamaya çalışın.
Kesinlikle heyecan yapmayın arkadaşlar, soruları cevaplarken sağınızda solunuzda, önünüzde arkanızda kimse bulunmasın. Bulunsa dahi ses çıkarmasın. Ciee bu konuda çok hassas. Yardım aldığını düşündüğü öğrencilerin program ile ilgilerini kesebilir.
Her soru için size verilmiş 1 dk'lık cevaplama süresi var, bu sürenin 35-40 saniyesini mutlaka kullanın. Cevaplarınızı 1 dk'lık kısma sığdırın, cümleleriniz yarıda kesilmesin. Cevabı o an aklınıza gelmeyen soruyu 2 dk'lık "eklemek istedikleriniz" kısmında cevaplamaya çalışın. O kısımda cümlelerini çok fazla dağıtmadan mülakat, program ve kendiniz hakkında kısa bir konuşmada yapabilirsiniz.
Bu hafta çıkan sorulara birkaç örnek; ha aynıları çıkar diye güvenmeyin sakın, adam akıllı cevaplamaya çalışın soruları.
*Have you ever been in group work?
*What your family and friends think about work and travel program?
*Why do you want to participate in work and travel program?
*What is the importance of university life for you?
Herkese güzel bir yaz dilerim...
Dostum geçen cumartesi çıktı bu sorular.
sagol dostum. Bana 21 inden sonra ki sorular lazım. İnş bulabilirim
Haftasonu Ciee mulakati yapan bir ogrencinin bana attigi sorulari aynen banayazdigi sekilde buraya kopyaliyorum:
why do you participate in the work and travel ?
why did u choose your college of study?
ailen ve arkadaşların work and travela katılman ile ilgili ne düşünüyor diye bir soru vardı
have you ever helped a friend or solved his/her problem? tell us about
4 Soruyu hatirlayabildi yeni gireceklere yardimci olabilir.
1 what skills do you hope to gainby pariticapin wat program
2 tell about someone important in your life and describe why
3 what did you do last weekend
4 ıf a movie vas being made .... böle bişiydi ama filmci olsan kimi oynatırdın ve neden flndı
5 when you travel to united states what will be the most iimportant flndı buda
6 eklemek istediginiz
Ben tamamen bocaladım çok büyük ihtimalle kaldım.Aklıma özellkle 1 ve 5 .soruda hiç bişi gelmedi dondum kaldım bakalım gene ALLAH dan ümit kesilmez gireceklerede başarılar
25.11.2014 Soruları
1- arkadaşının bi problemini çözdünmü, anlat
2-Üniversitedeki bölümünü neden seçtin
3-Ailen ve arkadaşların wat hakkında ne düşünüyor
4-İşverenin seni neden işe alsın
5-Neden wata katılmak istiyorsun
6-2 dakika içinde eklemek istediğiniz birşey..
Bu kadar çok soruyu vizede bile sormuyorlar. 2 sene önce böyle değildi böyle bir mülakat bile yoktu ne olmuş bu programa arkadaş
bu hafta gircekler çıkan soruları atarsa sevinirim
bu hafta mutlaka giren var mi
Ben dün yaptım da hiç aklıma gelmedi soruları kaydetmeyi, hatırladıklarım
Bu program neden önemli,
Hayatın film olsa kim oynamalı,
Daha önce kimseye yardım ettin mi (iş yerinde), ettiysen anlat tarzı birşeydi,
Ben aşırı saçmaladım ama inş kabul ederler![]()
Bende alabilirsem soruları çok güzelmolur bu akşama kadar girmem lazımmail adresim burcu_aksoy271@hot...
![]()
1- what skills do you hope to gain by participating in the WAT USA program?
2-why is cultural exchange important to you?
3-what do you olan to do when you graduate from university?
4-do you participate in any clubs or activities? If so describe them. If not what do you do in your free times ?
5-have you ever helped a friend or a customer solve a problem ? Tell me about the problem and what yo you did to help this problem ?
5. Soruda çok saçmaladım cevap veremedim son 2 dakikalık sürede o soruya düzgün cevap veremediğimi belirttim tekrar cevpladım sonra mülakattan çok keyif aldığımı,bu yaz amerikaya gitmeyi çok istediğimi inşallah başarılı olurum diyip goodbye diyip bitirdim.
Umarım geçerim tek bir sorudaki bocalamam beni yakmaz :/
2 ile 5'nci soru aynıydı bende
Diğer sorular ingilizcesini hatırlamıyorum suan tam ama türkçe olarak yazayım
en son haftasonu ne yaptın?
dünyada bir yere gitmek istesen neresi olurdu ve nedeni
Work and travel'da sizi zorlayabilecek en cok ne olurdu ve nedeni
Bu sorulara cok kolay yanıt verebilecegımı sandım ama fena halde her soruda bocaladım bakalım ne olacak :/
O anki heyecan gerçekten başkaymış insanın beyni kitleniyo diyecek bişey bulamıyo inşallah geçmişizdir![]()
Upper intermediate ile geçmişim darısı herkesin başına![]()
bu haftaki ciee mülakat soruları hangisi ?
Bu haftaki diye birşey yok maalesef tüm çıkan sorulara çalış aynıları geliyo zaten![]()
Arkadaşlar merhaba geçen hafta girdiğim CIEE mülakatımın soruları.
1. Where in the U.S. are you most excited to visit and why?
2. What do you plan to do when you graduate from University?
3. Football and baseball are popular sports in the United States.Which spor tor activities do you like to play or watch?
4. Tell us about something you are passionate about in your life and enjoy doing?
5. It is important to be kind and respectful when you are at work.What would you do if a friend or a coworker was not being respectfıul to you
6. Şimdi varsa yorumlarınızı eklemek için 2 dakikanız var.
bu yaz gidicek arkadaşlarla iletişimde bulunalım
facebook.com/bahahincalnazsiz
Konu workandtravelci tarafından (12-12-2014 Saat 05:15 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks