Selam arkadaslar, UT en çok bu bölgedeki hotellere gönderiyormuş sanirsam, baska gidecek arkadaslar varsa burdan konusur yardimlasiriz
Selam arkadaslar, UT en çok bu bölgedeki hotellere gönderiyormuş sanirsam, baska gidecek arkadaslar varsa burdan konusur yardimlasiriz
selam mustafa bende bugün v.beach te bi teklif aldım önceki ikisi myrtle beachtteydi ama ben sanırım v.beachi seçicem şartlar ne senin ,bana day in hotelde saatlik 8 dolar önerdiler .
Selam Emre ben marriot hotele gidecektim ancak aksilik cıktı işveren en kotu 2 haziranda bekliyormus benimkide tutmadı, baska hotelle değiştirdiler kabul ettiysen aynı yerdeyiz galiba Days Inn Virginia Beach Oceanfront
iş görüşmesinden sonra alınırsak konuşalım mustafa ,yardımcı oluruz birbirimize çok musallat olmadan yoksa türkçeden başka konuşmayız ki bu senin için de kötü benim içinde ,sıkıntıları beraber gideririz seninde benimde ,düzene oturturuz,iş görüşmesinden sonra haberleşelim sağlıcakla
Bende kısmetse bu sene VA'dayım bisiklet yada donrumacı da çalışcam 4 yaz önce sheraton oceanfront'ta çalışmıştım. Sorunuz falan olursa ulaşabilirsiniz
bende marriot ta calısıyorum iş sözleşmemide yolladım 16 haziranda baslıyorum
Arkadaşlar merhaba bende united towers ile anlaştım seviyem intermediate çıktı.Fakat diyorlarki ya virginada oceanda fln otellerde housekeperlik yada bulaşıkcılık yapabilirsin.Ben daha çok lunaparklarda vs.yerlerde çalışmak istiyorum pratiğimi geliştirmek her çeşit insanla tanışmak istiyorum.Acaba başka şirketlere mi yönelsem?Mesela campus gibi orada bu sene walt disney işleri fln varmış
Dostum ilk sene benim de ingilizcem kötüydü ve housekeeping seçmiştim. Olay United Towers değil ama başka şirkete gitsen oda seni kaçırmamak için istediğin tarzda bir işe yerleştirse. Sonra senin dilin iyi olmadığı için işverenin seni işten çıkarsa ve yazın mahvolsa daha mı iyi ?
Birde her fırsatta şunu söylüyorum en iyi işte bile belli başlı kalıplar vardır onları kullanırsınız. İngilizce geliştirmek istiyorsanız iş sonrası sosyal ortam yapmalısınız. Amerikalılar ile takılmasanız bile diğer ülkeden gelen work and travel öğrencileri ile takılın vakit geçirin. Bu benim kendi fikrim 2. sene gittiğimde bunu daha net anladım.
Arkadaşlar birde VA ile ilgili milyon tane konu açılır gelin bir yerde toplanalım
Ben bir konu açtım onun altından devam edelim böylede forum kirlenmez ve sürekli güncel bir konumuz olur
http://www.turkishwat.net/virginia-v...tml#post189394
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks