Anladigim kadari ile nisana kadar olan sure yeterli 2 yil kuralinin kalkmasina? dos'ta islemler 6-8 hafta arasinda suruyormus ve sonra uscis'e yollaniyormus butun bilgiler ve son karar uscis'te aliniyormus. uscis'te takriben ne kadar zaman aliyor onaylanmasi? 2 yil kuralini kaldirmada en hayati mesele no objection letter sanirim
Department of state (DOS) telefon numarasi bu mu:1 (202) 647-6575 ? case number bilgisini hazir bulundurmam yeterli mi, tam olarak hangi sorulari sormaliyim? panige kapilmis bir insanin nasil sacma sorular sorabileceginin farkindayim lutfen mazur gorun
Ve f1'a turkiyeden yada amerikadan basvurmak arasinda herhangi bir fark var mi?f1'a tek basvurma sebebim h1b ye basvuru yapabilmek.birde f1 a gecmek 2 ayi bulmaz demissiniz. danisman firmam 2 ile 5 ay arasinda dedi, itiraz ediyorum gibi gelmesin, teyit icin soruyorum, martta j1 surem doluyor eger 2 ay icerisinde f1 a geciliyorsa ben simdiden basvuru yapip j1 i iptal ettirmeyim. Su siralar maddiyat en buyuk sorun, ne yer ne icerim buralarda.
son soru olarak, f1 icin dil okulu yada sertifika programlari, herhangi bir ustunlukleri var mi birbirlerine? Cok tesekkur ederim sabriniz ve yardiminiz icin, umarim birgun bu iyiliginize cevap verebilecek bir sans bulurum
Bookmarks