Alıntı ICCP TURKEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
WAt Programinda isi begenmedim diye isi birakmak uygun degildir cunku gecerli bir sebep olmadan is birakilamaz. Eger her isi begenmeyen is birakirsa, sponsorlarin isi gucu birakip is birakanlara yeni is bulmasi lazim ki bunu asla yapmazlar. Ogrenciler kafalarina gore is bulup calisamazlar. Once isi bulup, isle ilgili butun iletisim bilgilerini sponsora yollamaniz, sponsor o isi onayladiktan sonra ise baslamaniz gerekmektedir. Siz her buldugunuz iste kafaniza gore calisamazsiniz cunku WAT ogrencilerinin yapmasi yasak olan isler, calismasi yasak olan saat dilimleri vardir. Bunlara uymazsaniz tekrar vize alamazsiniz.

Programi daha sonra Self'e cevirmek diye birsey olmaz. Zaten DS-2019 formlari Full-Placement veya Self-Placement diye farkli olmaz. Iki programin tek farki sponsorun sizi ise yerlestirmesi veya sizin kendi buldugunuz ise yerlesmeniz.

Aylik olarak danismanlik firmasina degil, sponsorunuza bilgi vermeniz gerekir. Bazi sponsorlarda web sitesinden hesabiniza giris yaparak iletisime gecersiniz, bazi sponsorlarda da size yolladiklari emaillere cevap yazarsiniz. Aylik iletisime gectiginizde kesinlikle yaptiginiz her turlu faaliyeti yaziniz.
ds imde calıscagım iş benm uçuşum olduğu gün değişti ds imde yazan yerde hiç çalışmadım zaten, konuya gelicek olrsak ds ımde yazmadıgı için bnde deiştirdim ve dediğiniz gibi aylık olarak da sponsorun sitesinden devam ettirdim check in lerimi, dikkatli okursanız arkadaşa en son dediklerimi yapmasını istiyrm oncelikle konusarak halletsin !!!kafasına göre deiştirme diye bişi yok bi daha oku yazdıklarımı orda kısa tuttum ama olaylar baya karısık bezen insanın halinden anlamıolar o zmnda haklarını kullanmak zorunda kalıosun koyun olmayın unv okumus adamlarsınız eğer bir işi yapamaıosan kbakma da bn istemem vatandaşımın orda madur olmasını , bnm danışmanlık firması çevirdi ha kagıt ustundemı konusarak mı onu bilemem ondan sonraki vizedede problem olmadı konusulup halledildi herneyse ,çevrilmediğini neye dayanarak söylüosn ?ds den dolayımı ? başına böyle bişi geldimi bilmek isterim çnkü eğer yaşamadıysan kbakmada broşürlerdekiyle bu sistem alakasız şekilde yürüyo firmadan firmaya insandan insana kosuldan kosula herneyse fazla uzatmıyım sonucta arkadasa yarımcı olmaya calıstım