Alıntı kskcarsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşın dediklerinin çoğu doğru. Debit ile kiralayamazsın diye bir şey yok yalnız. Sürekli debit ile kiraladım çünkü ben. İlkinde 200 dolar ücret kesti hesaptan arabayı verince kiralama ücretini kesip geri kalanını iade etti. diğerinde ise hertzden kiralamıştım 200 dolar civarı bir para gözüktü işlemlerde yalnız parayı kesmemişti bende iki güne dönüyordum. kiralama ücretini hesapta bırakıp döndüm türkiyeye.

Sonuca gelirsek bence de türk kredi kartını kullan uğraşma boş yere hesap açtırmakla.
Debit kart ile biz hic araba kiralayamadik malesef. Mutlaka kredi karti gerekiyor.

Kredi kartiniz yoksa bunun caresi var. WALMART marketlerine gidip kredi karti, hatta American Express karti aliyorsunuz 3 dolar karsiliginda. Kasadan hemen nakit olarak o kredi kartina istediginiz kadar nakit para yatirabiliyorsunuz. Ve bu karti aynen kredi karti gibi kullanabiliyorsunuz. Ancak karti en kisa zamanda online olarak adiniza kayit ettirmeniz gerekiyor. Ama sonucta ON YUKLEMELI kredi kartiniz oluyor. Ne kadar para yuklerseniz, o kadar limitiniz oluyor.