Alıntı sibel_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, ben missouri eyaletinde ciee nin bana buldugu iste calisiyirdum fakat bazi durumlardan dolayi ciee den onay alip isimden ayrildim ve san franciscoya geldim burada kalacak yerimi sagladim ve is ariyorum bu surec icerisinde bayagi bir arastirmalar yaptim sana verecegim ilk tavsiye gidip social security kartin icin basvurmak o gelene kadar da is araman. Ciee yi ara ve turkce konusan danismanlara baglamalarini iste sana yardimci olacak Suat, Can.. Ve daha bircok danismana baglayabilirler. Bunun haricinde is bulmak icin kapi kapi gezebilirsin ya da craigslist.com sana cok yardimci olabilir. Vazgecme programini tamamla oyle don turkuyeye. Bol sans diliyorum sana. Sunu da bil ciee programini iptal etse bile yasal olarak vizen iptal olmuyor ve vizenin bitim tarihine kadar kalabilirsin. Fakat bu eger ki Amerikaya tekrar gelmek istersen vize alman cok az zorlasir hepsi bu. En kisa zamanda is bulman ve islerini yoluna sokman dilegiyle...
malesef oyle bir şey yok bana gelen mailleri keşke sizede gösterseydim sana aslında orda o bulundugun danısmanlık firması kefil oluyo ve her zmanda cebinde iptal etme yetkısı var o bakımdan buna guvenıp kalayım deme zaten amerıkada cok gocmen var kımse atmaz yada ole cok dıkkat cekemdıgın surece programını tamamlarsın ama gel gorkı o ulkeden cıktıktan sonra bı daha gırmek ıstersen senn ve aılenn vize alabilmesi riske giriyo arkadaşın durumuna gelirsek ben human resource cıkıp ben yarın işe gelmiorum hbr ın ız olsn tatlı veda edelım dedım o da bana hiç bir yere gidemezsin dedi cıktım gittim ama bu dediklerim socıal aldıktan dan 1 hafta sonra oldu o bakımdan socıal cok onemlı ozellıkle amerıka da socıal number ın yoksa iş bulman zor bide gidip eğer basvuru yaptysan iş yerine gönderiolar ordan alıosun bn ole almstm sizin proseduru bılemem socıal ını alana kadar bekle bu aradada turkıyedekı beleş para kazananları bilgilendir