Selam arkadaşlar frankfurt havalimanında 14 saat aktarmam var transit vizeye ihtiyacım var mı acaba sabahtır araştırdım vizeye ihtiyacın var diyen de var yok diyen de var aklım karıştı daha önceden tecrübesi olan varsa yardım edebilirmi?
Selam arkadaşlar frankfurt havalimanında 14 saat aktarmam var transit vizeye ihtiyacım var mı acaba sabahtır araştırdım vizeye ihtiyacın var diyen de var yok diyen de var aklım karıştı daha önceden tecrübesi olan varsa yardım edebilirmi?
Size gönül rahatlığıyla ve kesinlikle diyebilirim ki, gerek yoktur. Üçüncü bir ülkeye seyahat edebilmek için Almanya havaalanında aktarma yapmanız gerekiyorsa uluslar arası transit alanı dışına çıkmamanız ve pasaport kontrolünden geçmemeniz gerekmektedir normalde. Böyle bir imkândan faydalanabilmek her zaman mümkün olmazken büyük havaalanlarında bu imkânlar mümkündür. Şöyle ki, Frankfurt ve Münih Havaalanı büyük havaalanlarıdır ve uluslar arası transit alanı terk etmeden ve yeni bir pasaport kontrolünden geçmeye gerek kalmadan uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Hamburg ve Düsseldorf havaalanlarında ise böyle bir imkân bulunmaz. Bu havaalanlarından aktarma yapılması halinde Almanya transit vizesi almanız kaçınılmazdır. Yine Düsseldorf, Köln ve Bonn havaalanlarında belirli bir süre kalma imkânınız vardır.
eyvallah kardeşim sağolasın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks