Şimdi Ben Bu Sene Wat yapmayı düşünenlerden biri olarak herkesin bildigi gibi kafadan 4000-5000 dolarlık bir kaybımız olacak wata başlarken wattan döndükten sonra durumumuz ne olcak daha önceden giden arkadaşlar cevaplarsa sevinirim![]()
Şimdi Ben Bu Sene Wat yapmayı düşünenlerden biri olarak herkesin bildigi gibi kafadan 4000-5000 dolarlık bir kaybımız olacak wata başlarken wattan döndükten sonra durumumuz ne olcak daha önceden giden arkadaşlar cevaplarsa sevinirim![]()
Arkadaşım genel olarak bu program para kazanıp biriktirme programı değil öle de olmamalı bence amacın para kazanmaksa Türkiye sınırları içindede kazanabilirsingittiğin yer , ikinci iş ,senin sosyal isteklerin ,alışveriş gibi etkenler senin döndükten sonraki durumunu değiştirir.Şahsen ben döndüğmde cebimde 20 dolar para vardı ama 2000 dolar ile dönenleride duydum
![]()
Yok Kardeş Sadece verecegimiz parayı kazansak yeter diye düşünüyorum sonucta babamızın holdingine calısmaya gitmiyoruz amele olarak calısmaya gidioz gibi bi durum var benm merak ettiğim ne kadar içeri giriyoruzGece Gündüz Çalışmayı da düşünmüyorum normal bir çalısma saatiyle çalısacagım
![]()
Konu asabi13 tarafından (30-11-2013 Saat 09:23 PM ) değiştirilmiştir.
Simdi arkadasim 4=5 bin gibi masrafin olmayacak kim soylediyse yalan soylemis. Ikincisi de hicbir sekilde yatirdigin parayi geri getiremezsin. Hatta kazandigin para ancak gezmene ve alisverise yeter. Belki 300-500 cebinde kalir. Bunlari bil ona gore hareket et.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Oncelikle herkese selamlar, beni eskiler tanir, uzun zamandir yoktum ortaliklarda cok ozlemisim burlari. Olaya para kazanmak mantigiyla bakarsan cok fazla kaybin olur. Amerika isine biraz macera, biraz ozgurluk olarak bakin ve tadini cikartin derim ben deneyimlerime dayanarak.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks