Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2014 wat için kayıt yaptıranlar bu başlık altında toplanalım

Acemi Watçı AliArslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Evet arkadaslar yavastan işler belli olmaya basladı firmam bugun itibariyle bazı işleri mail olarak attı bütün formlar ingilizce okadar da ingilizcem yok zaten sırasıyla
    Ballard's Inn
    Bullseye Jobs, Inc at La Quinta - Midland Room Attendant
    Cafe Du Monde
    Chart House - Boston
    Deep Creek Marina
    Kalahari Resort - Wisconsin Dells, WI.
    La Quinta Inn - Atlanta (Peachtree), GA.
    Orange Blossom
    Pioneer Ridge Management
    Six Flags Over Texas amust
    The Ritz-Carlton Club at Aspen Highlands
    gidenler bilenler duyanlar önerisi olanlar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu islerin , konaklama ucreti , saatlik ucreti , haftalik in saat bilgileri yok mu ? Boyle is secilmez yani.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar armada grande ve eduyork arasında karasız kaldım 100 dolarlık bir far var arada armada grande daha pahalı hangisiyle gitmeliyiz

Tecrübe Puanı
    0

2 side iyi firmadır 100$ lık farkı görmezden gel ve hangisi içine siniyorsa hangisinin sizi memnun edecegine inanıyorsanız ona kaydınızı yaptırın derim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı AliArslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 side iyi firmadır 100$ lık farkı görmezden gel ve hangisi içine siniyorsa hangisinin sizi memnun edecegine inanıyorsanız ona kaydınızı yaptırın derim
    fiyat olarak 1750 dolar dediler sizce bu fiyat pahalımı ve indirim yaparlarmı?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı aknclr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyat olarak 1750 dolar dediler sizce bu fiyat pahalımı ve indirim yaparlarmı?
    Genelde ciee ile calisan firmalar indirim yapmazlar. Sirket secim yonergesi var imzamda okumani tavsiye ederim. Kimin sponsoru daha iyi ise onu tercih etmeni oneririm. Iyi sponsor iyi is , daha az sorun demek. 100 dlar 200 dolarlik kacisar size Amerika da buyuk kazanclar saglayaba yapilir.Sirketleri pahali ucuz diye degil , iyi kotu , iyi sponsora sahip ya da degil diye ayiririn.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bugun armada grandee de mulakata gırdım ve kayıt ıcın uygun goruldum hayırlısıyla başlıcaz bu maratona bakalım hadi hayırlısı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar merhaba ben Namık kemal üniversitesi 2 yıllık lojistik 1. sınıf öğrencisiyim.WAT için görüştüğüm şirket bana hazırlık sınıfı okumadığım için amerikanın vize konusunda sorun çıkartabileceğini söyledi sizce bi sorun çıkarmı?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı gurkantas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba ben Namık kemal üniversitesi 2 yıllık lojistik 1. sınıf öğrencisiyim.WAT için görüştüğüm şirket bana hazırlık sınıfı okumadığım için amerikanın vize konusunda sorun çıkartabileceğini söyledi sizce bi sorun çıkarmı?
    Ingilizcen yeterli ise hazirlik okumanin bir etkisi yok. Ingilizcen iyi degilse zaten kaydini almazlar ya da vize almakta zorlanirsin. Hazirlikla alakasi yok bu durumun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çok teşekkür ederim icimi rahatlattin gerçekten programa katilmayi cok istiyorum gerçekten ;-)

Hayalperest Watçı oben.s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de bu sene wat yapacaklardanim ! Şirket seçiminden, sponsor araştirmalarima kadar her konuda bu siteden çok faydalandim. Emeğinizin karşiliği gerçekten ödenemez Umarim şirket açisindan can sikan problemlerle karşilaşmam zira seçimi bile sancili bir süreçti benim için. Mülakatlar yapildi hem şirket hem de CIEE tarafindan ve advanced seviyeymiş ingilizce durumum, bunu da öylelikle öğrenmiş oldum İşler de yavaş yavaş açiklaniyor arkadaşin dediği gibi ve yanilmiyorsam Aralik ve Şubat aylarinda var iş fuarlari. Heyecanli olmakla beraber hafiften yusuf yusuf durumdayim şu an Gazamiz mubarek olsun, ne diyeyim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı oben.s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bu sene wat yapacaklardanim ! Şirket seçiminden, sponsor araştirmalarima kadar her konuda bu siteden çok faydalandim. Emeğinizin karşiliği gerçekten ödenemez Umarim şirket açisindan can sikan problemlerle karşilaşmam zira seçimi bile sancili bir süreçti benim için. Mülakatlar yapildi hem şirket hem de CIEE tarafindan ve advanced seviyeymiş ingilizce durumum, bunu da öylelikle öğrenmiş oldum İşler de yavaş yavaş açiklaniyor arkadaşin dediği gibi ve yanilmiyorsam Aralik ve Şubat aylarinda var iş fuarlari. Heyecanli olmakla beraber hafiften yusuf yusuf durumdayim şu an Gazamiz mubarek olsun, ne diyeyim
    eger ingilizcen sponsor tarafindan da advanced ciktysa , is seciminde bunu mutlaka gozonunde bulundur. En iyi isleri secmek hakkin.

Hayalperest Watçı oben.s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

CIEE'nin mülakatinda da advanced çikti, evet Gerçi ben bayaği umutsuzdum çünkü çikan sorular oldukça ilginçti. Önceki senelerden oldukça farkliydi bir iki tanesi ama demek ki istedikleri gibi cevaplayabilmişim ki sonuç böyle çikti. Dolayisiyla ne mutlu bana İş seçimine gelince şimdilik beklemedeyim zira otellerde housekeeperlik yapacak, Six Flags'te ve Mc Donalds'ta çalişacak eleman ariyorlar daha çok. Six Flags hakkinda da pek parlak şeyler okuduğum söylenemez buradan Kisacasi işler güncellendikçe uygun olanini bulurum diyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağiz artik

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Selam arkadaşlar ben de united towers la gidicem inş bu yaz ön kayıt yaptırıyorum 2 güne. İş seçimi de NY Southampton'da Otobüs firmasında Hostluk 9 dolardan 45 saat çalışıcam. Ne düşünüyonusunuz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bir cesit tur otobusu gibi bisey mi ? Eger benzer biseyse gayet eglenceli bi is olabilir, konaklamasi ucuzsa iyi gibi duruyor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hocam 95 dolara yurt sağlıyorlar. Kafamda şüphe var ama yol uzunluğu 12-6 saat arasında sürüyormuş benim için sıkıntı olmasın yollarda olucaz hep ayrıca dil gelişimi için ideal oldugunu düşünüyorum

Acemi Watçı neslihan2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar merhabalar ,CİEE nin sposorlarından united towersa üye oldum. Aralık ayı için fuarının iş listesini gönderdiler. Seviyem : intermediate/upper intermediate. Bu seviyeye göre listelenen işler genelde otel temizliği.Sanki koca ülkede başka iş kalmamış. Advanced da ise adam akıllı sadece 2 firma kontenjan açmış. Sizin sponsorlarınızda bu şekilde mi iş listelediler. İngilizce seviyesini zaten geliştirmek için gidiyoruz. Fakat intermediate seviyesinde iyi iş arıyorsanız sizi uçsuz bucaksız bir bölgeye gönderiyorlar.Bilgi paylaşmanızı rica ederim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İki şirket arasında kalıp farklı bir şirket seçen bir ben varım heralde umarım her şey güzel bir şekilde ilerler ve bol şanslar arkadaşlar çünkü şansa çok ihtiyacımız olacak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı neslihan2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar ,CİEE nin sposorlarından united towersa üye oldum. Aralık ayı için fuarının iş listesini gönderdiler. Seviyem : intermediate/upper intermediate. Bu seviyeye göre listelenen işler genelde otel temizliği.Sanki koca ülkede başka iş kalmamış. Advanced da ise adam akıllı sadece 2 firma kontenjan açmış. Sizin sponsorlarınızda bu şekilde mi iş listelediler. İngilizce seviyesini zaten geliştirmek için gidiyoruz. Fakat intermediate seviyesinde iyi iş arıyorsanız sizi uçsuz bucaksız bir bölgeye gönderiyorlar.Bilgi paylaşmanızı rica ederim.
    merhaba ben de uniteda kayıt oldum seviyem advanced çıktı. forumda da araştırdığım kadarıyla güzel işler şubat ve martta yapılan fuarlarda geliyormuş. ben daha önce housekeeper olarak çalıştığım için bu işe tekrar gitmeyi düşünmüyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Intermaediate seviyesindeki bir kisi restaurant in mutfak kisminda (temizlik asciya yardim ve bulasik gib isler) yada otellerin laundry ve housekeeping pozisyonlarinda calisir. Baska bir beklentiye girmeyin. Ha otelin yeri icin bisey diyorsaniz , sonraki fuarlarda ya da is listelerinde illaki baska bir yerde otel bulunur.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de UT ile gidiyorum.Diğer fuarlarda daha iyi işler gelebilir ama ğer okul kapanış tarihiniz 20 hazirana kadar dayanıyorsa pek beklemeden aralık fuarından iş seçin derim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı directedbycan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de UT ile gidiyorum.Diğer fuarlarda daha iyi işler gelebilir ama ğer okul kapanış tarihiniz 20 hazirana kadar dayanıyorsa pek beklemeden aralık fuarından iş seçin derim.
    Niye sonraki fuarda 20 haziran baslangicli is gelmeyecek mi ? SUbat Mart fuarinad gelecek isler ve online olarak yerlesilen islerin listesi sen de var mi ? Bu listede son kabul edilen tarih yaziyor mu?

Tecrübe Puanı
    0

Sizlere diyecegim sudur arkadaslar hepimiz giderken ucuz iş gücü olarak gittigimizi bilelim para kasacam diye ugrasmayın aklınızda almak istediginiz birşey varsa alın ve amerıkada nereyi görmek istiyorsanız gidin gezin iş ayrımı tabiki yapın ama istediginiz iş olmadı diye ben gitmiyorum demeyin dünyaya birkez geliyorsunuz her insanın bir amerika hayali vardır iyi veya kötü gerceklestirin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gelecektir kesin.şöyle düşündüm mesela benim okulum geç kapandığından haziran sonunda işe alan şirket az olduğunu görünce hemen aralıkta garantiye alayım dedim. Yoksa bir zorunluluktan değil.

Tecrübe Puanı
    0

Standart iyi firma yoktur iyi sponsor vardır

Alıntı aknclr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar armada grande ve eduyork arasında karasız kaldım 100 dolarlık bir far var arada armada grande daha pahalı hangisiyle gitmeliyiz
    senin bahsettiğin armada CİEE üyesi CİEE iyi bir sponsor. Eduyork un Amerikadaki DS sponsoru kim araştır verdikleri ismi USA çalışma bakanlığında bak resmi sponsor mu değil mi eğer resmi sponsorsa iyidir değilse şansına kalmış işyerinde sorun yaşamadıkça sponsora ihtiyacın olmaz.şikayet var sitesine de göz at kaç şikayet almış çözmüşler mi forumlara bak.

Tecrübe Puanı
    0

Amerikan J1 çalışma vizesi veren resmi sponsorların listesi

bu sponsorların bazılarının Türkiye temsilcisi var bazılarının yok seçtiğiniz firmanın sponsoru bunların arasında olmasına dikkat edin.

A Cultural Exchange Service, Inc.
    Alliance Abroad Group, L.P.
    American Australian Association
    American Camp And Work Experience
    American Exchange Organization, Inc.
    American Hospitality Academy
    American Institute For Foreign Study - Campower Program
    American Institute For Foreign Study, Inc.
    American Pool Enterprises, Inc.
    American Work Adventures, Inc.
    American Work Experience
    ASSE International, Inc
    Camp Counselors USA/Work Experience USA
    Camp Wayne for Boys
    CampGroup, LLC
    CCI Greenheart
    CENET Cultural Exchange Network
    Center for International Career Development
    Council on International Educational Exchange
    CSB International, Inc.
    Cultural Homestay International
    Dynamic Global Exchange, Inc.
    Educational Resource Development Trust
    GeoVisions
    Global Career Exchange, Inc.
    Global Educational Concepts, Inc.
    Greenwood Lake Gaelic Cultural Society, Inc.
    ICEPWORLD, USA
    InterExchange, Inc
    InterExchange,Inc.
    International Cultural Exchange Organization Inc.
    International Culture and Career Exchange, Inc.
    International Educational Exchange, Inc.
    International Exchange of North America, Inc.
    Intrax Work/Travel
    Ireland Institute of Pittsburgh
    Janus International Hospitality Student Exchange
    Life Adventures, Inc.
    Signature Services Corporation
    Spirit Cultural Exchange
    The foundation for Worldwide International Student exchange
    United Studies, Inc.
    University of Louisville
    Walt Disney World
    Walt Disney World Co.
    World Wide Cultural Exchange, Inc.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Zaten Amerikan hukumeti tarafindan onaylanmayan sponsorlar ds basamaz. O yuzden bu listedeki biriyle calisiyor olmalari iyi sponsorla calistiklari anlamin gelmez. O saydiklarin icerisinde 4-5 tane bile iyi sponsor zor cikar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba ben trabzonluyum size soru sormak istiyorum..Hazırlıkta okuyorum ben ve bu yaz gitmeyi çok istiyorum pasaport falan hiçbirşeyim yok şirketler hakkında bilgim yok..Nerden başlamalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim .. hazırlıktayım.. Burda da bakıyorlar mı not ortalamasına şiketler..
    Mülakat tarzı şeyler her şehirde yok sanırım Trabzonda da oldugunu sanmıyorum nerelere gitmem gerekiyor

Tecrübe Puanı
    0

Peki bunlardan hangisi top 10 dieyibiliriz. Madem iyi fuar yapan sponsor seçmemiz lazım sponsorların yayınladığı iş furalarını sponsora kayıt olmadan nasıl görebiliriz.

Tecrübe Puanı
    0

selam Ragnar. Öncelikle yukarıda j1 vizesi veren bir sponsoru seçeceksin.forum yöneticimiz sanırım bunların hangisi daha iyi bize liste verirse oradan seçebilirsin. Daha sonra bu sponsorun Türkiye deki üye şirketlerinden birini seçeceksin . mesela Amerikada ki A sponsorunu seçtin A sponsorunun Türkiyede X,Y,Z temsilcisi vardır. bunlardan birini seçeceksin.Onlar zaten aşamaları anlatırlar sana . Trabzonda fuar olur mu bilmem .İstanbul-İzmir-Ankara yı biliyorum. Birde skype den mülakat yapanlar var onlarada katılabilirsin.
    Alıntı ragnar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben trabzonluyum size soru sormak istiyorum..Hazırlıkta okuyorum ben ve bu yaz gitmeyi çok istiyorum pasaport falan hiçbirşeyim yok şirketler hakkında bilgim yok..Nerden başlamalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim .. hazırlıktayım.. Burda da bakıyorlar mı not ortalamasına şiketler..
    Mülakat tarzı şeyler her şehirde yok sanırım Trabzonda da oldugunu sanmıyorum nerelere gitmem gerekiyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)