Selamlar. Kardeşim ben iki firma ile yüzyüze görüştüm 2side kaliteli şirketler fakat advisle görüşmeye gittigimde önlisans ögrencisi oldugumu söyledigim an 360 degişti görüştügüm adam yok işte vize alman imkansız gibi birşey yok söyle yok böyle sonra ingilizce mülakat yaptı benımle ama sogumustum artık şirketten ilk sorduguna cevap verdim 2.ye vermedim bahane olarakda takıldım aklımda ama söyliyemiyorum diyerek geçiştirdim sonuc olarak wata katılmak istiyen herkesin ortak bi hayali var amerikayı görmek o insanların içinde olup o kültürü yaşamak belki birdaha gidemicegimiz bir ülkeye gidip ayaklarımızın üzerinde durmak sen bir ögrencinin hayallerini böyle kırarsan ARTIK DOYMUŞ BİR FİRMA havasıyla davranırsan kaliteli bir firma oldugun halde seçilmezsin şayet ben bu yıl gidebilirsem seneye birdaha gitmek istiyorum ama yinede advisi seçmem birkez gözümden düştü bizde parasını veriyoruz hayal kırmaya gerek yok.Baya bi şirkete olan sinirimi boşalttım valla suangelelim armadaya bana kalırsa armadayı secerdım cunku ilgili ve alakalılar yanı hiç olmazsa insanı rahat ettiriyorlar konusmaya basladıgında bi güven olusmaya baslıyor zaten onlarla da mülakata katıldım soruların hepsini cevapladım kısa veya uzun en sevdigin ders ne diye sorunca afalladım cunku okulumuz acılmamıstı kala kaldım sanırsam o soru ve kısa cevaplardan dolayı yeterli bulmadı benı ordaki ingilizce ögretmeni
görüşebiliyorsan yüzyüze görüş derim ben içine sinerek karar vermiş olursun bu arada armada sonra tekrardan aradı naptın hazır hissediyorsan gel tekrar falan diye ama ben ordan cıkar cıkmaz gidip firmaya kaydımı yaptırmıstım saglık olsun
Bookmarks