Merhaba arkadaşlar ;
2 yıldır hayalim olan wat 2014 yazın da insallah yapmayı planlıyorum. Ancak aklım da ilk kez yapacaklar gibi benim de bir sürü sorular var aşağıda soruları mı sıralıyorum

yardımlarınızı bekliyorum
1) bu sene 4. Sınıfım ve insallah mezun olacam fakat bütünlemeye dersim kalırsa işe başlamam ABD gecikecek şirketler bu konuda yardımcı oluyorlar mı?
2 ) çok klasik olacak yalnız gördüğüm kadarıyla az çok tüm şirketler de sıkıntı oluyor. Ancak sen az sıkıntı çıkartan şirketi arıyorum aklım da birkaç firma var united towers , icep world , elt , eduyork gibi sizin tavsiyeleriniz deneyimleriniz benim için çok önemli sizden de şirketler konusun da yardım bekliyorum.
3) ben ABD dogu batı olayını anlamadım çalışma olarak hangisi makul gezmek için nereler makul bu konuda da sizlerden yardım bekliyorum
4) ingilizcem çok iyi değil hazirana kadar kursa yazıldım sizce o zamana kadar kendime uygun iş bulabilirmiyim iş verenlerle öle uzun uzun sohbet etmek mi gerekiyor ?
5) iş konusuna gelince benim için çok önemli değil yalnız tek çıktıgımdan dolayı gittiğim yerin çok küçük olmasını istemem başka wat arkadaslarla tanışmak isterim. Sizce hangi işi yapmalıyım? Not: olabildiğince az türkün oldugu yere gitmek istiyorum açıkcası ingilizcemi geliştirmek istediğimden ötürü
Yardımlarınızı bekliyorum

Bookmarks