Daha önce yalnız gitmiş olanlar bu iyi bi fikir midir lütfen cevaplayın
Daha önce yalnız gitmiş olanlar bu iyi bi fikir midir lütfen cevaplayın
IT'S NOW OR NEVER '
baslarda cok yorucu oluyor.. oyle boyle degil hemde
yalnız gitmek iyidir, kendini daha çok geliştirirsin.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Yalnız git kafan rahat olsun. İlk başta yanında biri olması güzel de sonrasında o kişiden sıkılıyorsun, kendin arkadaşlık kuruyorsun başkalarıyla o adama da ayıp oluyor. Sonuçta atsan atılmaz, satsan satılmaz. Yalnız git, hem kendini daha çok geliştir hem de iyi bir hayat tecrübesi kazan.
""Let the game begin""
yalnız git, çoğu açıdan daha iyi yalnız gitmek. türklerle de çok iletişime girmezsen ingilizcen çok gelişir.
yalnız gitmek ilk zamanlarda ve travelda sıkıntılı olabilir ama bence en iyisidir. İngilizce, kişisel gelişim açısından. Sizinle gelen arkadaşınız orayı sevmeyebilir yemeklerini olsun kültürel açıdan olsun sıkıntılarını direkt size yansıtabilir. Bu nedenle yalnız gitmek çok güzel ve verimlidir.
Yalniz gitmek iyi ama yalniz gezmek cok kotu inan bana.
2. yilimda yalniz gittim arkadaslarla gezdim.
3. yilimda yalniz gittim yalniz gezdim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Soylediklerinizin hepsine katılıyorum özellikle kız arkadaşların bazıları çok kompleksi mız mız kırılgan olabiliyo 4 ayimi böyle biriyle gecirmekten çok korkuyorum gerçekten sadece seyahat sırasında birisinin olması ilk sefer için daha güven verici olabilir.
IT'S NOW OR NEVER '
Seyahat için gittiğiniz yerde tanışacağınız arkadaşlarınızla gezebilirsiniz. Mutlaka orada da Türk arkadaşlarınız olacak. Ama onlar sizi birlikte gittiğiniz adam kadar bağlamaz. O yüzden yalnız gidip orada tanıştıklarınızla gezmek çok daha iyi olur.
""Let the game begin""
hayatı yalnız yaşamak lazım
Yalnız gitmek iyidir hoştur ama havaalanından indikten sonra uzun yollar gidiceksen biraz korkutucu oluyor
kulaklık ve müzik olduktan sonra yollar benden korksun
Aynen kardeşim katılıyorum ..Bende tek gideceğim ins zorluklarıni fazlasıyla tahmin edebiliyorum ama yine de baştan sona her anını deli gibi yaşamak istiyorum iyi kötü.Her halukarda arkadaş edinegiz zaten.Hele de girişken biriyseniz sıkıntı yok tek tabanca gircez olaya taklacilerrr
Ilk bastaki ingilizce konusma cekingenligini daha hizli atarsin uzerinden. Bende yalniz gitmeyi dusunuyorum
İngilizcen varsa sorun olmaz bence
Ben de tek gidiyorum.Maceralara açık olun
Arkadaşlar vergi iadesinden anlayanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. bahanazsiz(et)gmail.com
Wat'a yalnız gitmektir aslında insanı geliştiren, arkadaşlarla giderseniz gelişme gösterme durumunuz azalır zaten bence Aslında yalnız olmak isteseniz de olamıyorsunuz şirketler oraya sadece sizi gönderiyor değil ya Özgürlüktür tek gitmek, gelişmektir...
mrm34>> Hyannis'e gidiyorum.
Arkadaşlar vergi iadesinden anlayanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. bahanazsiz(et)gmail.com
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks