re:h2run
şu an için california, new york, texas eyaletlerinde tanıdıklar var. onların bağlantıları üzerinden iş bulursam tarih ve yeri belirleyeceğim. henüz kesinlik kazanmış bir düşüncem yok.
yaş 31 olunca iş tecrübemde olunca çok zorlanacağımı sanmıyorum. iş buldum mu para kazanacak fırsatları hemen bulurum (umuyorum)
greencard görüşmesi kolay geçti.
tüm evrakların orjinalini 15 gün önce göndermiştim. bir şirket ve meslek sahibiyim. işimi sordular iş portfolio mu gösterdim. şirketi ne yapacağımı sordular devredecek ya da kapatacağımı dile getirdim. internet işi yapmak avantaj tabi usa e den de devam edebilirim dedim. sonrasında mali olarak yetersiz bulduk herşey tamam ama üstünüze kayıtlı arsa, tapu, araba vs. demişlerdi. bir tapu vardı mali değerini tespit ettirmediğim için ibraz etmediğim. hemen onu çıkarttım. baktılar ve tamamdır dediler. çok kısa sürdü. mülakatta arada not alıyorlar, soru sorup cevapları aktarıyorlar.
eğer sicil temiz, iyi bir meslek sahibi ve birikmiş bir para var mali durum kurtarıyorsa greencard çıktığında almamak pek mümkün değil. en kötü sponsor isterler ki ben tapu gösterince hiçbirşeye gerek kalmadı herşeyi tek başıma aştım.
durumunuz söylediğim gibi iyiyse.. greencard a başvurun çıkarsa mülakatta hiç zorlanmayacaksınız.
siz amerika'da mısınız? yoksa sadece WAT için mi gittiniz geldiniz? yoksa gidecek misiniz?
isterseniz özelden mesajlaşabiliriz.
Bookmarks