su an mnathandat=yin ingilizcem iyi degil yardima ihtiycaim var,gurusmek istyen arkadaslarin mesajlarini bekliyrum
su an mnathandat=yin ingilizcem iyi degil yardima ihtiycaim var,gurusmek istyen arkadaslarin mesajlarini bekliyrum
al eline bir tane metro haritasi bin dur yatmak icinde yerin yoksa git havalimaninda yapyada times oralarda cok turk geziyor yakala birini
![]()
havaalanında yatmaya ne kadar müsade ederler veya sorun çıkmaz mı
yatak yok rahat edemesin tabiama orasi havalimani ucagini bekliyorsun dimi
kim karisabilirki
![]()
evet özellikle benim için yatmak imkansızama demek istediğim 3gün yatıp kalsan dikkat ceker bence polis sormazmı 3gündür mü uçak bekliyorsun diye
![]()
Bi bilsen kac gun orada yatanlar oldugunu hic sormazsin bunubedava kalacak yer, terminal 5 de bedava internetinde var hem telefonunu veya laptopu sarj etmek icin prizlerde var bedava daha ne olsun
![]()
nasıl duş alıyorlar ben olsam bir gece yatamam sanırım))
O kadarini da idare edeceksin artik. Zaten bazen oyle seyler yasiyorsunki mecburen orda kalman gerekiyor1 gun veya 2 gun cekilir ama fazlasi kafayi yedirtir.
simdiden merak ediyorum beni seneye nelerin bekliyeceğini gerci bi o kadarda korkuyorum![]()
Korku cok normal ve cok farkli seyler yassayacaginda kesin![]()
teşekkür ederim inş. iyi seyler yaşarım=)
Senede 1 gece Terminal 4'te yatmak farzdir.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
gittiğim zaman orda 1gece yatmayı deneyeceğim)
niyekibir cok kişi yapıyormuş=)
Ben kac defa ataturkde yattım sırf sabah ucaklarını kacırmamak için türkiye içinde bir de amerikada yatarız nolacak![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks