Alıntı Fetelin0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar arkadaşlar, yarın Washingtona gideceğim,benim sorum uçağım washingtondan kalkacak şehir merkezinden havaalanına nasıl gidebilirim ?
Birde hostelde kalmayı düşünüyorum 12 kişilik odaların fiyatları uygun ama daha önce hiç hostelde kalmadım bavulların çalınması vs. gibi bir durum söz konusu mu yoksa dolap tarzı birşeyler veriyorlarda eşyalarımızı orada mı saklıyoruz ? Eğer öyle değilse otobüs terminalinin orada varsa emanetçi, oraya bavullarımı bırakmak mantıklı mıdır ? Teşşekür ederim
İnternette shuttle siteleri var. Oraya gideceğin havaalanını ve seni almalarını istediğin yeri yazıyorsun. Saat falan hepsini belirliyorsun, seni gelip alıyorlar ve havaalanına kadar bırakıyorlar. Ücret hakkında bi fikrim yok ama 30 dolar civarında olabilir.

Hostellerin çoğunda Locker denen dolaplar oluyor. Kimi ücretli kimi ücretsiz. Bedava olanlara senin kilit takman gerekiyor. Bi tane asma kilit varsa onu takarsın eşyalarını güvenle koyarsın. Eğer asma kilidin yoksa hostelde mutlaka onu da satıyorlardır. Ama normalden daha pahalı olabilir. Hostelde normal kıyafetlerinin falan çalınacağını sanmıyorum ama elektronik şeyleri ortalıkta bırakma.