Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne Diyor Bu Adamlar ?

Acemi Watçı sempatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Ne Diyor Bu Adamlar ?

Arkadaşlar mrb
    Başlık biraz ilgi çekici olsun dedim:-)))...Biz Trabzonlu iki iş adamıyız...Dünyada Güzel Olduğunu Düşündüğümüz Hangi ülkeler varsa her ay farklı birine seyahat ediyoruz...Arkadaşım Daha önce 7-8 kez amerikaya geldi ben ise chicago ya geldim bir kez...

Bu sefer Eylül 20-25 Arasında new yorka biletlerimizi aldık...ağustosda 1500 olan otel şimdi 4500 diyorlar...Milyarları harcarız ama 1 tl kazıklanmaya gelemeyiz:-)))...

Şu adresde : 7-Day New East Coast Deluxe Tour (New York Airport Pick Up/Drop Off) - TakeTours söylenene göre 7 günlük newyork başlangıçlı washington niegara boston ve tekrar new york turu oteller dahil 585 dolar...2 tane alırsan 2 kişide bedava diyor yani anladığım kadarıyla 4 al 2 öde diyor...

BİZ BU GEZİNİN 3 VEYA 4 GÜNLÜĞÜNÜ YAPMAYI PLANLIYORUZ...VE FARKLI BİR TURDA OLABİLİR...

Şimdi gelelim bizim soruya..
    1. SORU :BİZE KATILIP FİYATI YARIYA DÜŞÜRMEK İSTEYEN DOSTLARIMIZ VARMI?
    2. SORU :5 GUNLUK TURDA 4 GECE KONAKLAMA VARSA BİZ HİÇ OTEL PARASI ÖDEMİYORUZ DİMİ
    3. SORU : BU TURU NEW YORK JKF HAVA ALANINA İNİNCE ORADAN SATIN ALAMIYORMUYUZ...ALABİLİYORSAK DAHA MI PAHALI OLUYOR...
    4.SORU : TUR FİRMASI BİZİ HAVAALANINDAN ALIP TEKRAR ORAYA BIRAKACAKMI
    Konu sempatik tarafından (21-08-2013 Saat 03:53 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı sempatik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar mrb
    Başlık biraz ilgi çekici olsun dedim:-)))...Biz Trabzonlu iki iş adamıyız...Dünyada Güzel Olduğunu Düşündüğümüz Hangi ülkeler varsa her ay farklı birine seyahat ediyoruz...Arkadaşım Daha önce 7-8 kez amerikaya geldi ben ise chicago ya geldim bir kez...

Bu sefer Eylül 20-25 Arasında new yorka biletlerimizi aldık...ağustosda 1500 olan otel şimdi 4500 diyorlar...Milyarları harcarız ama 1 tl kazıklanmaya gelemeyiz:-)))...

Şu adresde : 7-Day New East Coast Deluxe Tour (New York Airport Pick Up/Drop Off) - TakeTours söylenene göre 7 günlük newyork başlangıçlı washington niegara boston ve tekrar new york turu oteller dahil 585 dolar...2 tane alırsan 2 kişide bedava diyor yani anladığım kadarıyla 4 al 2 öde diyor...

BİZ BU GEZİNİN 3 VEYA 4 GÜNLÜĞÜNÜ YAPMAYI PLANLIYORUZ...VE FARKLI BİR TURDA OLABİLİR...

Şimdi gelelim bizim soruya..
    1. SORU :BİZE KATILIP FİYATI YARIYA DÜŞÜRMEK İSTEYEN DOSTLARIMIZ VARMI?
    2. SORU :5 GUNLUK TURDA 4 GECE KONAKLAMA VARSA BİZ HİÇ OTEL PARASI ÖDEMİYORUZ DİMİ
    3. SORU : BU TURU NEW YORK JKF HAVA ALANINA İNİNCE ORADAN SATIN ALAMIYORMUYUZ...ALABİLİYORSAK DAHA MI PAHALI OLUYOR...
    4.SORU : TUR FİRMASI BİZİ HAVAALANINDAN ALIP TEKRAR ORAYA BIRAKACAKMI
    evet oteller adhil ama extra harcamalar kısmana bakmanı tavsiye ederim bir çok müze girişi felan dahil değil internetten alman en ucuzu havalimanından alırlar geri havalimanına bırakırlar istersen merkezede bırakırlar
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Tecrübe Puanı
    0

sevgili yönetici mesaj için teşekkürler...Tur firması sitesinden anladığımız kadarıyla sabah 9-10 arasında ucretsiz havalanı servisi var diyor.Çok iyi ingilizcemiz yok... o nedenle adamlara : biz 20 eylülde sabah 11:30 da orada olacağız....25 eylül gece 22 de biniyoruz bu saatlarde havalanı na bizi bırakırlarmı , bırakırlarsa ücretlimi değilmi, ücretli ise ne kadar ve servislerin saati ne diye soracak biri gerek:-)))...

Tecrübe Puanı
    0

cevap verirseniz çok makbule geçecek:-)

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

anlayan pm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)