2014 de WAT yapmayı düşünenler ve yapmayı planlayanlar burada mı ?
2014 de WAT yapmayı düşünenler ve yapmayı planlayanlar burada mı ?
ben yapmayı düşünüyorum
Everybody sit down,i'm gonna be here for a while!
Üniversiteye yeni girdim ve herkes gibi Work and travel yapmak istiyorum.Ama merak ettiğim bazı şeyler var;
1-Hangi işler sizin için daha iyi
2-Saç-sakal'a karışıyorlar mı?
selamben de yapmayı düşünüyodum ve bugün gidip kayıt parasını yatırdım.yero ile gidicem iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum artık.eyalet seçimi konusunda cok kararsızım.iş meselesi zaten muamma...tecrübeli olanlar lütfen bu yıl da gidicekse ayrıntıları paylaşabilir mi?ben ankara dayım burdan olanlarla görüşmek de isterim özel mesaj filan da olur.
hakkımızda hayırlısı![]()
2013 watçılardan bilgileri sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
2013 tekiler daha başlamadılar, bende yapmayı düşünüyorum ama uzaktan bir arkadaşın abisi new yorkta kuyumcuymuş bende onun ynına gitmeyi düşünüyorum ama arkadaş daha istanbula dönmedi inş. Benim iş olur![]()
Ben de bu sene katılmayı düşünüyorum.Eyalet seçiminde kararsızım
vanilla ben de çok kararsız kaldım ama gittiğim şirket bunun için endişelenmememi zaten ilerleyen zamanlarda birlikte karar vericemizi söyledi.
IT'S NOW OR NEVER '
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Imzamdaki sirket secim yonergesi ve is nasil secilir konularini iyi okumanizi tavsiye ederim. Sirketinizi hemen secmeyin iyi arastirin. Ozellikle is secin. Isler daha belli degil diyen , size is listesi sunup ben bunu mutlaka istiyorum dediginizde gelecegi kesin degil ama hersene geliyor gibi yuvarlak soyleyen sirketlerden uzak durun. Calismadigi halde bazi sponsorlarin isimlerini calisiyormus gibi kullananlardan uzak durun. Bu yalanlari ogrenmek icin kolayca forumda yazabilirsiniz. Bilgili kisiler size dogruyu gosterir , sirketin yalan soyleyip soylemedigini anlarsiniz.
vize çıkmadığı için bu sene gidemedim bu sene tekrar deneyeceğim... fakat doğu mu batı mı karar veremiyorum hala
Arkadaslar egerki kayit olmak istiyorsaniz bence birlikte gidip kayit olalim boylelelikle daha uyguna gelebilir (Istanbulda olupta dusunen var mi ?)
birlikte kayit olamazsiniz bugune kadar hep benzer ugraslar verildi sonuca ulasamadi. Zaten herkesin dusuncesi beklentisi farkli oluyor. Ayrica grup indirimi yapan yerler tek kisi icin de indirim yapar. biraz zorlamaniz gerekiyor.
bende gitmeyi düşünüyorum ama maddi sıkıntı var. bi şirketle görüştüm indirim yapın dedim ama yapmadılar. yapmıyoruz dediler. fiyatlar çok yüksek.
şirkete kaydımızı yaptırdık bakalım ölmezisek![]()
Arkadaşlar tavsiyem Server ya da bellboy gibi tip üzerinden dönen işlerde çalışmanız. Cash para geliyor paychecki bekleme gibi derdiniz yok. Ama parayı saklayabilmeniz çok önemli. Housekeepingden uzak durun derim şahsen dilim yandı hala da yanıyor
Fetelin0, Server tam olarak ne iş yapmaktadır ?
Bildiğin garson diyelim. saatliği 2-3 dolar arası birşeye çalışıyorlar. Ama günde en az 50-60 dolar tip alıyorsun. ( arkadaşlarımın en kötü günlük kazancı 45dolar civarı,90-100 ü gören var nadiren )
Selam Arkadaşlar, ben de 2014 Wat'a katılacağım.Yalnız bir ikilemde kaldım..firma olarak ya united towers ya da accept diye bir firma seçecem..UT, zaten bilinen bir firma,epey de ilgililer,gerek mail gerek telefon olsun ilgilendiler..Diğer firma istanbulda bulununa bir firma adı sanını wat da duymadım hiç ama sunduğu işlerden biri tam benlik..ikisiyle de konuşacağım tabi.sizce işi beğendiğimi mi ön plana koymalıyım ?
geçen sene yaşadığım sıkıntıdan dolayı şunu kesinlikle belirtmeliyim, sakın şirketin tatlı dil ile sizi yumaşatmasına ve kandırmasına izin vermeyin. işinizi erkenden bulu vizeye başvurun ben geç kaldığım için gidemdim, vize name check e takıldım
Server ve bellboyluk denen isler binde bir gelir. Bu yuzden kimseyi sartlandirmamak lazim ve en ileri duzey ingilizce beklenir. Bu yuzden kimseyi yanlis yonlendirmeyelim. Kolay secilecek isler degil.
Ne isler vaad edildi gecmis yillarda daha sonra ne rezillikler yasattilar ogrencilere. Vaadlerini dayanagi neymis ? Hangi sponsormus ? Ayrica o isi arastirdin mi ? Gercek oldugunu ve gercekten anlatildigi gibi oldugunu biliyor musun? Bunlar cok onemli , wat olayinda is cok onemli , bu isi sunacak sponsor da cok onemli. Sponsor iyiyse is de iyi oluyor genelde. Bunu unutmayin.
Arkadaşlar bende forumlarda araştırdım ve united towers ve eduyork iyi şirket gibi dediler ama fiyatlarıda bi o kadar iyi.. ucuza gönderen şirketlerde var ama cok para verip pişman olmamak var,az para verip sürünmekde.. Bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim![]()
ben ucuz diye malum bir şirketi seçtim. Kendi işimi seçemedim neymiş sponsor beni beğenip o beni işe alacakmış fiyat uygunlugu bundan kaynaklıymış. 250-300 dolar fazlası neyse ver rezil olma hiç paranla dostum sana en büyük tavsiyem.
ozgur naber![]()
Better late than never
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Ben de kısmet olursa gidicem.Şuan herhangi bir şirkete kayıt olmadım fakat Advis ile görüşüyorum,büyük ihtimal orası olucak.
2014 de tekrar wyoming e gelmeyi planlıyorum.Çünkü çalıştığım yerde kalma ve yiyecek masrafı ödemiyorum.Patronumuz adam gibi adam bazen bulaşık bile yıkıyor daha ne olsun
ben de düşünüyorum. ama halen araştırma aşamasındayım. wat şirketleri ile ilgili tecrübe aktarımları gerekiyor.
Evet Şirketlerle ile ilgili tecrübelerini bekliyoruz arkadaşlar ..
Şu anda 28 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 28 misafir)
Bookmarks